419,43 zł brutto
Nóż do plastrowania o długości całkowitej ok. 46cm zaś długość ostrza to 31 cm.
Długość ostrza: 12 cm.
Idealny, lekki i wygodny nóż do porcjowania każdego rodzaju mięsa.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Bez wysiłku, zawsze gładkie i jednolicie pokrojone kawałki mięsa. Nóż idealny do codziennej pracy, polecany szczególnie szefom kuchni ale także amatorom gotowania. Nóż z ostrzem z wysokiej jakości stali nierdzewnej oraz rękojeścią wykonaną z TPE, tworzywa sztucznego, higienicznego i wytrzymałego materiału. Ergonomiczna rękojeść i wyważone ostrze zapewniają wygodną pracę oraz stabilność w trakcie krojenia każdej sztuki mięsa, od kurczaka, przez wieprzowinę po wołowinę.
Nóż może być myty w zmywarce
Wysokość: | 17 mm |
Długość: | 245 mm |
Szerokość: | 29 mm |
Waga: | 61 g |
Kucie: | Nie |
Rodzaj ostrza: | Standardowe |
Długość ostrza: | 12 cm |
Materiał: | TPE |
Kolor: | Czarny |
Nóż do plastrowania o długości całkowitej ok. 46cm zaś długość ostrza to 31 cm.
Widelec do porcjowania Swiss Classic Victorinox to niezbędne narzędzie dla każdego kucharza. Jego optymalny rozstaw zębów umożliwia precyzyjne krojenie i porcjowanie mięsa.
Widelec płaski 15cm marki Victorinox w kolorze czerwonym.
Długość ostrza: 17 cm.
Nóż do siekania, porcjowania i krojenia w plastry.
Noże kuchenne Victorinox to perfekcyjne narzędzia dla każdego kucharza. Ten uniwersalny nóż z drewnianą rękojeścią został zaprojektowany, aby zapewnić gładkie i równe cięcie w każdym zastosowaniu. Dzięki szerokiemu ostrzu i idealnemu wyważeniu, ten nóż umożliwia precyzyjne cięcie w każdym rodzaju mięsa, owoców i warzyw.
Prosty nóż kuchenny z drewnianą rączką i prostym szlifem, 12cm marki Victorinox.
Nóż z prestiżowej serii No 1. Ostrze noża ma długość 17cm a rękojeść została wykonana z micarty.
Nóż szefa kuchni z uchwytem Pro-grip oraz ostrzem o długości 13 cm.
Noże kuchenne Victorinox to doskonałe narzędzia, które zapewniają wygodę i precyzję w kuchni. Ich ergonomiczne rękojeści i idealne wyważenie sprawiają, że krojenie staje się czystą przyjemnością.
Nóż do porcjowania o długości ostrza 22cm. Nóż z kolekcji Swiss Modern.
Profesjonalny mniejszy nóż szefa kuchni Grand Maitre o długości 15cm.
Długość ostrzy: 8 cm, 20cm, 20 cm.
Ostrza gładkie proste.
Długość ostrza: 18 cm
Ostrze wykonane ze szlachetnej stali, rękojeść z drewna klonowego.
Najlepszy widelec marki Victorinox z kutej stali. Długość 15cm.
Długość ostrza: 20 cm
Nóż z kutej stali z prostym ostrzem.
Nóż dla perfekcjonistów, szefów kuchni czy też zwykłych pasjonatów gotowania. Krótki nóż o długości ostrza 12 cm który potrafi wiele zdziałać i zachować swoje właściwości na bardzo długo.
Sztywne ostrze, długość 20 cm
Genialny nóż dla szefów kuchni i pasjonatów gotowania o długości ostrza 26 cm wykonanego ze stopu metali. Rękojeść zaś wykonana z ergonomicznego tworzywa sztucznego.
Długość ostrza: 18 cm
Nóż szefa kuchni przeznaczony do porcjowania mięsa, wędlin i warzyw.