Nóż do porcjowania z rękojeścią Swiss Modern

Odkryj niezawodne narzędzie do krojenia większych porcji mięsa i wędlin - nóż do porcjowania z kolekcji Swiss Modern. To skuteczne narzędzie, które doskonale sprawdza się przy plastrowaniu i krojeniu łopatki wieprzowej, pieczeni czy steku. Dzięki ergonomicznemu kształtowi i idealnemu połączeniu ostrza ze stali nierdzewnej z poręczną rękojeścią z materiału syntetycznego, zapewnia niezwykłą efektywność i komfort użytkowania. Ten nóż ma również subtelny, wyrazisty design, który doskonale pasuje do każdej kuchni.

Główne cechy

  • Idealny do krojenia większych porcji mięsa i wędlin
  • Wyprodukowany w Szwajcarii nóż do porcjowania z gładką krawędzią ostrza
  • Ostrze z odpornej stali nierdzewnej i rękojeść z materiału syntetycznego

Dane techniczne:

Wysokość: 17 mm
Długość: 320 mm
Szerokość: 45 mm
Waga: 90 g
Kucie: nie
Rodzaj ostrza: Standardowe proste ostrze
Długość ostrza: 19 cm
Materiał: Polipropylen kopolimer (PPC)
Kolor: żółty
6.9016.198B

Opis

Elastyczność ostrza
Sztywne
Rodzaj ostrza
Ostrze standardowe
Długość ostrza (cm)
19

16 innych produktów w tej samej kategorii: