Nóż do porcjowania z rękojeścią Swiss Modern
Odkryj niezawodne narzędzie do krojenia większych porcji mięsa i wędlin - nóż do porcjowania z kolekcji Swiss Modern. To skuteczne narzędzie, które doskonale sprawdza się przy plastrowaniu i krojeniu łopatki wieprzowej, pieczeni czy steku. Dzięki ergonomicznemu kształtowi i idealnemu połączeniu ostrza ze stali nierdzewnej z poręczną rękojeścią z materiału syntetycznego, zapewnia niezwykłą efektywność i komfort użytkowania. Ten nóż ma również subtelny, wyrazisty design, który doskonale pasuje do każdej kuchni.
Główne cechy
- Idealny do krojenia większych porcji mięsa i wędlin
- Wyprodukowany w Szwajcarii nóż do porcjowania z gładką krawędzią ostrza
- Ostrze z odpornej stali nierdzewnej i rękojeść z materiału syntetycznego
Dane techniczne:
Wysokość: |
17 mm |
Długość: |
320 mm |
Szerokość: |
45 mm |
Waga: |
90 g |
Kucie: |
nie |
Rodzaj ostrza: |
Standardowe proste ostrze |
Długość ostrza: |
19 cm |
Materiał: |
Polipropylen kopolimer (PPC) |
Kolor: |
żółty |