780,00 zł brutto
Długość ostrza: 20 cm
Nóż z kutej stali z prostym ostrzem.
Długość ostrza: 15 cm
Nóż do codziennej pracy w kuchni.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
W codziennej pracy kucharza nie może zabraknąć podstawowych narzędzi jakimi są ostre noże. Małe poręczne noże, o odpowiednim wyważeniu i ergonomicznej rączce, zaprojektowane w taki sposób aby sprostać kuchennym wyzwaniom. Zaopatrzone w solidne ostrza ze stali szlachetnej, które umożliwiają krojenie bardzo cienkich i idealnie równych plasterków.
Noże można myć w zmywarce
Wysokość: | 18 mm |
Długość: | 283 mm |
Szerokość: | 38 mm |
Waga: | 77 g |
Kucie: | brak |
Rodzaj ostrza: | Standardowe |
Długość ostrza: | 15 cm |
Materiał: | TPE |
Kolor: | Czarny |
Długość ostrza: 20 cm
Nóż z kutej stali z prostym ostrzem.
Sztywne ostrze, długość 20 cm
Nóż Rocking Chefs do grillowania. Długość ostrza: 30cm.
Mały nóż o długości ostrza 10cm z rękojeścią z krwisto czerwonego akrylu.
Widelec profesjonalny Victorinox, Swiss Modern koloru brązowego o długości 15cm.
Nóż szefa kuchni numer jeden. Nóż ten ma 20 cm długości ostrza i jest zakrzywiony ku górze. Rękojeść wykonana z tuji.
Profesjonalny mniejszy nóż szefa kuchni Grand Maitre o długości 15cm.
Profesjonalny nóż do filetowania o długości 17cm a także z rękojeścią z tuji.
Genialny nóż dla szefów kuchni i pasjonatów gotowania o długości ostrza 26 cm wykonanego ze stopu metali. Rękojeść zaś wykonana z ergonomicznego tworzywa sztucznego.
Nożyk o długości ostrza 10cm oraz rękojeścią wykonaną z tuji. Profesjonalny noż dla szefa kuchni oraz pasjonatów gotowania.
Długość ostrza: 15 cm
Wygodny w użytkowaniu i poręczny mały nóż kuchenny.
Długość ostrza: 18 cm
Typ ostrza Santoku
Sztywne ostrze, długość 19 cm
Widelec do porcjowania wykonany ze stali i drzewa tuja o długości ostrza 21cm.
Długość ostrza: 18 cm
Nóż do porcjowania, krojenia w kostkę i szatkowania.