430,50 zł brutto
Nóż z prestiżowej serii No 1. Ostrze noża ma długość 17cm a rękojeść została wykonana z micarty.
Długość ostrza: 18 cm
Ostrze wykonane ze szlachetnej stali, rękojeść z drewna klonowego.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Bardzo wytrzymałe ostrze i drewniany uchwyt. Tasak marki Victorinox, który sprawdzi się w każdej kuchni. Polecamy go szczególnie profesjonalistom oraz miłośnikom i amatorom dobrej kuchni. Poradzi sobie z zadaniami, które wykraczają poza zwykłe krojenie warzyw. To solidne narzędzie kuchenne z doskonale wyważonym uniwersalnym ostrzem w chińskim stylu. Zapewnia precyzyjny rozkład sił w trakcie krojenia a to dzięki zachowaniu ergonomicznego kształtu, które jest bardzo wydajne i niezawodne.
Stal nierdzewna ostrza i wysokiej jakości uchwyt wykonany z drewna klonowego gwarantują, że tasak będzie nam służył niezawodnie przez wiele lat.
Tasaka nie można myć w zmywarce.
Wysokość: | 20 mm |
Długość: | 324 mm |
Szerokość: | 94 mm |
Waga: | 588 g |
Kucie: | brak |
Rodzaj ostrza: | Standardowe |
Długość ostrza: | 18 cm |
Materiał: | Klon |
Kolor: | Brązowy |
Nóż z prestiżowej serii No 1. Ostrze noża ma długość 17cm a rękojeść została wykonana z micarty.
Nóż do plastrowania z kolekcji NO. 1 który idealnie nadaje się dla profesjonalistów i pasjonatów gotowania. Długość ostrza: 31cm.
Nożyk o długości ostrza 10cm oraz rękojeścią wykonaną z tuji. Profesjonalny noż dla szefa kuchni oraz pasjonatów gotowania.
Długość ostrza: 18 cm
Ostrze ryflowane
Profesjonalny nóż do filetowania o długości 17cm a także z rękojeścią z tuji.
Długość ostrza: 22 cm
Elegancki i klasyczny wygląd. Nóż wykuty z jednego kawałka stali.
Zestaw 2 narzędzi Swiss Classic Victorinox. Nóż 19cm i widelec 15cm.
Długość ostrza: 17 cm
Nóż Santoku szefa kuchni z ryflowanym ostrzem, do siekania, krojenia i porcjowania.
Długość ostrza: 20 cm
Elegancki ostry nóż do porcjowania z kolekcji Modern
Nóż szefa kuchni numer jeden. Nóż ten ma 20 cm długości ostrza i jest zakrzywiony ku górze. Rękojeść wykonana z tuji.
Nóż dla profesjonalistów wykonany z najwyższej jakości materiałów takich jak stal chromo-molibdenowa oraz akryl w wyjątkowym pomarańczowym kolorze.
Długość ostrza: 18 cm
Nóż szefa kuchni przeznaczony do porcjowania mięsa, wędlin i warzyw.
Długość ostrza: 17 cm
Ostrze kute, gładkie
Uniwersalny nóż szefa kuchni marki Victorinox. Długość ostrza to: 15cm.
Widelec do porcjowania o długości 21cm, z rączką z micarty.
Nóż do filetowania typu classic o długości ostrza 16cm w kolorze czarnym.