230,00 zł brutto
Długość ostrza: 20 cm.
Nóż z szerokim ostrzem, który poradzi sobie z pokrojeniem mięsa i wędlin, warzyw i owoców.
(100,47 zł 1)
Nóż o obustronnym szlifie zarówno ząbkowanym jak i standardowym. Ostrze o długości 17cm.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż do tortów (miecz) to doskonałe narzędzie do precyzyjnego krojenia i dekorowania. Ostrze tego noża jest hartowane próżniowo, co gwarantuje jego wyjątkową wytrzymałość. Połączenie ostrza z rękojeścią zostało wykonane perfekcyjnie, zapewniając pewność i precyzję podczas użytkowania. Wyprofilowany uchwyt z tworzywa utwardzonego włóknem szklanym zapobiega gromadzeniu się bakterii i umożliwia łatwe czyszczenie w zmywarkach. Ten nóż spełnia wszystkie wymogi sanitarnych standardów, gwarantując higieniczną pracę w kuchni. Rączka wykonana z wytrzymałego tworzywa zapewnia komfortowy chwyt i kontrolę podczas krojenia tortów. Ostrze nierdzewne z chromo-molibdenowej stali jest niezwykle ostre i trwałe, umożliwiając precyzyjne cięcie i dekorowanie.
Długość ostrza: 20 cm.
Nóż z szerokim ostrzem, który poradzi sobie z pokrojeniem mięsa i wędlin, warzyw i owoców.
Nóż przygotowany do patroszenia ryb o długości 17,5 cm.
Nóż zwykły o długości ostrza 31cm lekko elastyczny.
Nóż dla szefów kuchni którzy cenią sobie perfekcję i wygodę. Idealnie zbalansowany nóż i wykonany z wybitnie trwałych materiałów. Długość ostrza: 15cm
Nóż do filetowania o długości 23o mm ostrza oraz rękojeścią ergonomiczną typu A.
Szeroki nóż do filetowania ryb o długości 21 cm ostrza ze stali nierdzewnej. Rączka tego noża wykonana jest z PP i TPE.
Elegancki nóż do porcjowania ze stali i pięknego akrylu. Długość widełek 21cm.
Długość ostrza: 20 cm
Nóż z kutej stali z prostym ostrzem.
Długość ostrza: 26 cm
Ostrze ząbkowane-standardowe z zaokrąglonym czubkiem wykonane ze stali nierdzewnej.
Nóż o ostrym jednakże grubszym czubku o długości ostrza 160 mm.
Długość ostrza: 22 cm
Elegancki i klasyczny wygląd. Nóż wykuty z jednego kawałka stali.
Długość ostrza: 25 cm.
Nóż szefa kuchni do porcjowania i krojenia mięsa, wędlin, warzyw i owoców. Długie i szerokie ostrze.
Nóż rzeźniczy.
Ostrze z ochronną rączką 18 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Zaostrzony nóż ząbkowany o długości 31cm.
Nóż ten wykonany jest z trwałego stopu metali i tworzywa sztucznego. Jest wytrzymały ergonomiczny i niezawodny. Ostrze: 23 cm.