136,53 zł brutto
Nóż do plastrowania.
Ostrze zaokrąglone, szerokie na 3 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy.
Ostrze z ochronną rączką 18 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy z lekko uniesionym grzbietem, ostrym czubkiem oraz długim jelcem, jeszcze bardziej chroniącym dłoń przed przypadkowym zsunięciem się na krawędź ostrza. Wykonany ze stali nierdzewnej oraz poliamidu.
Bezpieczny nóż dla przemysłu mięsnego, gastronomii, szefów kuchni, idealny do krojenia na kawałki, do oddzielania mięsa od kości. Wyprofilowana ergonomiczna rączka wykonana z poliamidu, z chropowatą strukturą, która jeszcze bardziej zwiększa przyczepność noża do dłoni a także zwiększa bezpieczeństwo użytkowania.
Noże Victorinox Fibrox zostały zaprojektowane przez profesjonalistów dla profesjonalistów.
Nóż do plastrowania.
Ostrze zaokrąglone, szerokie na 3 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania z czubkiem.
Ostrze 25 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do plastrowania.
Ostrze szerokie na 4 cm, szlif kulowy, 30 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, wąskie 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy.
Ostrze ze spiczastym czubkiem 16 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy o lekko zakrzywionym ostrzu na końcu noża. Ostrze o długości 175 mm.
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, bardzo elastyczne.
Długość ostrza 15 cm.
Oznaczenie: 11253 15.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony
Długość klingi: 27 cm.
Długość całkowita: 41 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Dostępne długości ostrza 230 mm i 260 mm. Topór ten przeznaczony jest dla zakładów mięsnych takich jak masarnie. Służy do oddzielania dużych kawałków mięsa lub dzielenia na części.
Nóż do trybownia, ostrze proste. Długość ostrza 13 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż masarski, ostrze: 21cm.
Długość całkowita: 35 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski, czerwony, zielony, biały.
Nóż rzeźniczy, ostrze szerokie 16 cm. Długość ostrza: 16 cm. Długość całkowita: 30 cm. Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż rzeźniczy z ochronną rączką.
Ostrze proste 18 cm, 20 cm i 22 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do skórowania.
Oznaczenie: 2105 13.
Długość klingi: 13cm
Nóż profesjonalny dla masarzy o długości ostrza wynoszącej 250 mm (+- 2 mm).
Nóż rzeźniczy o szerokości 2,9 mm i długości 14 cm co sprawia iż jest doskonale dostosowany do przydzielonego mu zadania.
Trybownik o ostrzu wyprofilowanym ku górze i ergonomicznej rękojeści typu G-grip.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste elastyczne
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż marki Polkars o długości klingi wynoszącej 12,5 cm.