134,07 zł brutto
Tasak dla masarzy o różnych dostępnych długościach. Stworzony do dzielenia większych jak i mniejszych części mięsa.
Dostępne długości ostrza 230 mm i 260 mm. Topór ten przeznaczony jest dla zakładów mięsnych takich jak masarnie. Służy do oddzielania dużych kawałków mięsa lub dzielenia na części.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Topór do rozdrabniania mięsa, dzielenia na części czy też odkrajania większych kawałków. Rękojeść wykonana z polietylenu a ostrze ze stali nierdzewnej o twardości 55-57 HRc. Pomaga masażom w odpowiednim porcjowaniu mięsa.
Tasak dla masarzy o różnych dostępnych długościach. Stworzony do dzielenia większych jak i mniejszych części mięsa.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Nóż trybownik wygięty półelastyczny Dick Ergogrip 13cm.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Hak Euro ślizgowy to doskonałe rozwiązanie do transportu półtusz wieprzowych oraz ćwierci wołowych. Jest to najbardziej uniwersalny hak, spełniający normy EU DIN 5047. Dostępny w dwóch rozmiarach, fi 48 i fi 60, ten hak ślizgowy zapewnia wszechstronność w transporcie mięsa. Wykonany z wysokiej jakości stali, gwarantuje trwałość i bezpieczeństwo w użytkowaniu.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Kalosze Bekina STEPLITE
Stopień ochrony: S4
Rozmiary: 36-49
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Produkt nie jest objęty promocją darmowa dostawa.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Wózek do transportu pojemników i skrzynek EURO. Przeznaczony dla zakładów przetwórstwa spożywczego, mięsnego i rybnego. Wykonany ze stali nierdzewnej na kółkach z poliamidu.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Plastikowa skrobaczka ręczna do usuwania odpornego brudu z różnych powierzchni.
Rękawice ochronne dedykowane dla przemysłu spożywczego oraz przeznaczone między innymi do pracy w zakładach masarskich.
Cena za 1 szt.
Rozmiar 75x45 cm ( oczko ø 7.0 )
Bezpieczeństwo i funkcjonalność w doskonałej harmonii. Szeroki pasek TPU-X optymalnie rozkłada ciężar.
PalBox p/p 4 stopy, szary 1200x1000x760mm, posiada atest.
Metkownica w komplecie z igłą ze stali nierdzewnej do zakładnia etykiet na produkty spożywcze.
Koło fi 150 mm. Odporność w zakresie od -20 do +80 °C, odpowiednie przy nowoczesnym wędzeniu.
Możliwość zestawu z tulejką i śrubą.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Produkt nie jest objęty promocją darmowa dostawa.
Fartuch ubojowy lekki i trwały. Zastosowanie - ubojnie, masarnie, zakłady drobiarskie, przetwórnie rybne. Dostępne w kolorze niebieskim, białym i żółtym.
Zestaw zawiera :
1. Kij z przelotem na wodę, teleskopowy 1615-2780 mm, Ø: 32 mm, aluminium - indeks 2973Q3
króciec do węża na 1/2” – 3/4”
2. Ściągaczka do skroplin 400 mm - indeks 77163
3. Zbiornik na skropliny - indeks 11005
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Ergo Steel III to niezwykle przydatne urządzenie w hali produkcyjnej. W trakcie codziennego użytkowania, gdy nóż traci swoją ostrość, operator może błyskawicznie przeciągnąć ostrze przez pręty Ergo Steel III. Zamontowany pod każdym z prętów zamknięty mechanizm sprężynowy zapewnia idealnie ostre ostrze i odpowiednie naprężenie pomiędzy ostrzonym nożem a prętami. Ergo Steel III równocześnie wyrównuje obydwie krawędzie ostrza, pozwalając uzyskać doskonały efekt w zaledwie kilka sekund.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Pasek z termoplastycznego poliuretanu (TPU), z klamrą zapewnia optymalne właściwości higieniczne. Wymienne kolorowe paski. Elastyczne elementy usztywniające mankiet zapewniają wysoki komfort użytkowania. Rękawice niroflex EasyFit wyprodukowane zgodnie z normą DIN EN 1082-1 / DIN EN 14328 / DIN EN 1811
Nóż do trybownia, ostrze zagięte , sztywne. Długość ostrza 13 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Osłona przedramienia z przezroczystego tworzywa. Rozmiar L, XL.
Cena za opakowanie 5 szt. Wykonane ze szwedzkiej stali typ AEB-L hartowanej lodem.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Nóż masarski do jelit zakończony czubkiem ze stali. Długość całkowita : 30 cm. Długość klingi: 16 cm.. Dostępne kolory: czarny, niebieski
Długość klingi: 16cm.
Długość całkowita: 30 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż bardzo elastyczny i zakrzywiony oraz z odpowiednią długością 15 cm ostrza by dobrze zajmować się oddzielaniem mięsa od kości.
13 centymetrowy trybownik o sztywnym ostrzu oraz kierującemu się do góry. Długość całego noża to 269 mm.
Nóż do trybownia, ostrze zagięte, twarde. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż do skórowania.
Ostrze 15 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do filetowania o długości klingi 21 cm, zrobiony ze stali nierdzewnej, polipropylenu i włókna szklanego.
Nóż do skórowania.
Oznaczenie: 210521.
Długość klingi: 21cm.
Nóż Ubojowy prosty
Ostrze proste 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż o całkowitej długości 285 mm z nowoczesną rękojeścią z serii RMH.
Nóż masarski, przeznaczony do oddzielania mięsa od kości. Trybownik z wykrzywionym i elastycznym ostrzem. Ergonomiczny kształt rękojeści i najwyższej jakości tworzywo sztuczne sprawiają, że nóż wygodnie i antypoślizgowo leży w dłoni, zapewniając precyzyjne prowadzenie i lepszą wydajność.
Seria: ErgoGrip.
Długość: 15 cm.
Dostępny w kolorach: czarny, niebieski, żółty, czerwony, pomarańczowy.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż dla przemysłu mięsnego o długości ostrza 25 cm. Proste ostrze z ostrym czubkiem.
Nóż ubojowy, ostrze polerowane na wysoki połysk, szlif kulowy. Klasyczny kształt z prostym tylnym ostrzem.
Długość ostrza 21 cm.
Długość całkowita z rączką: 35cm.
Waga: 155 g.
Dostępne kolory: czarny.
Oznaczenie : 4025 wwl 21.