71,34 zł brutto
Nóż trybownik.
Ostrze proste, zakrzywione i wąskie, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Ubojowy prosty
Ostrze proste 22 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż z prostym i sztywnym ostrzem, przeznaczony przede wszystkim dla przemysłu mięsnego i rzeźni. Polecamy go także do sklepów mięsnych oraz spożywczych.
Uchwyt wykonany z poliamidu, posiada wiele zalet, które wpływają bezpośrednio na wygodę i bezpieczeństwo pracy. Tworzywo, z którego wykonana jest rączka noża jest bardzo wytrzymałe, odporne na uderzenia i ścieranie. Ergonomicznie uformowana i trwała rękojeść jest dostępna tylko w kolorze jasno żółtym, jak wszystkie noże z serii Swibo szwajcarskiej firmy Victorinox. Wpływa to bezpośrednio na bezpieczeństwo pracy, ponieważ dzięki zastosowaniu jaskrawego koloru, noże są lepiej widoczne. Ma to duże znaczenie w ruchliwym środowisku pracy jakim jest rzeźnia lub ubojnia. Zdrowie i bezpieczeństwo jest dla nas najwyższym priorytetem.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, zakrzywione i wąskie, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do rozkrajania, ostrze polerowane na wysoki połysk, ostrze ryflowane, długość ostrza 20 cm.
Nóż trybownik.
Ostrze wygięte, półelastyczne 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Półelastyczny trybownik o długości ostrza 13 cm i rączką RMH.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze proste, 14 cm, 16 cm, 18 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, twarde 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż ze szlifem kulowym Polkars 16k.
Nóż do rozkrajania, ostrze polerowane na wysoki połysk, ryflowane
Trybownik o półelastycznym ostrzu które mierzy 158 mm i posiada szerokość 2,4 mm.
Trybownik z ryflowanym ostrzem ze stali nierdzewnej oraz ergonomiczną rękojeścią.
Dostępne długości ostrza 230 mm i 260 mm. Topór ten przeznaczony jest dla zakładów mięsnych takich jak masarnie. Służy do oddzielania dużych kawałków mięsa lub dzielenia na części.
Nóż masarski, ostrze polerowane na wysoki połysk, szlif kulowy.
Długość ostrza 24 cm.
Długość całkowita z rączką: 39cm.
Waga: 199 g.
Dostępne kolory: czarny.
Oznaczenie: 4005 wwl 24.
Nóż o szerokim i prostym ostrzu oraz rękojeścią z tworzywa sztucznego.