
30,75 zł brutto
Trybownik z rękojeścią typu C o długości ostrza 150 mm.
Firma POLKARS S.C. działa na polskim rynku od 1981 roku i jest największym producentem noży rzeźniczych oraz narzędzi do przetwórstwa mięsnego w Polsce. Z ponad 30-letnim doświadczeniem w produkcji noży, specjalistyczną technologią wytwarzania, dokładną kontrolą jakości, a także dbałością o każdy detal, firma dostarcza wyroby najwyższej jakości, które cechuje niezawodność. POLKARS S.C. utrzymuje długotrwałe relacje biznesowe z wiodącymi hurtowniami oraz zakładami mięsnymi w Polsce i na świecie, co świadczy o uznaniu jakości jej produktów.
Wszystkie wyroby firmy POLKARS są wykonane z najwyższej jakości materiałów, zgodnie z rygorystycznymi normami i nowoczesnymi technologiami. Choć konkuruje z największymi producentami narzędzi do przetwórstwa mięsnego w Europie, to firma POLKARS oferuje swoje produkty po atrakcyjnych cenach. Firma posiada niezbędne atesty i certyfikaty, potwierdzające zgodność jej produktów z normami i standardami przemysłu spożywczego.
Wszystkie te wyroby wytwarzane są z najwyższej jakości stali nierdzewnych, spełniających surowe normy jakości. Oferta firmy obejmuje zarówno stal chromowo-molibdenową, cechującą się podwyższoną wytrzymałością i hartownością, jak i stal chromowo-molibdenowo-wanadową, charakteryzującą się doskonałą sprężystością i odpornością na ścieranie. Wszystkie produkty są poddawane profesjonalnej obróbce cieplnej, aby osiągnąć optymalną twardość na poziomie 55HRC-57HRC. Ergonomicznie zaprojektowane rękojeści, wykonane z drewna lub antypoślizgowego tworzywa polipropylenowego, pasują do każdej dłoni i dostępne są w różnych kształtach i kolorach.
Jest 60 produktów.
Trybownik z rękojeścią typu C o długości ostrza 150 mm.
Trybownik z ryflowanym ostrzem ze stali nierdzewnej oraz ergonomiczną rękojeścią.
Nóż do trymowania od firmy Polkars z rękojeścią typu A oraz sztywnym ostrzem o twardości 55-59 HRC.
Nóż o ostrzu z obłym końcem o długości 165 mm.
Wysokiej jakości ostrza do wykrawania żeberek. Zapewniają szybkie i precyzyjne cięcie.
Cena za komplet 5 szt.
Dostępne rozmiary ( mm ) 14 , 16 , 18 , 20.
Dostępne długości ostrza 230 mm i 260 mm. Topór ten przeznaczony jest dla zakładów mięsnych takich jak masarnie. Służy do oddzielania dużych kawałków mięsa lub dzielenia na części.
Nóż ze szlifem kulowym Polkars.
Tasak dla masarzy o różnych dostępnych długościach. Stworzony do dzielenia większych jak i mniejszych części mięsa.
Nóż ze szlifem kulowym Polkars 16k.
Nóż marki Polkars o długości klingi wynoszącej 12,5 cm.
Nóż Polkars o czarnej polipropylenowej rękojeści z klingą o długości 150 mm.
Trybownik Polskiej marki Polkars z rękojeścią typu A i klingą 175 mm.
Nóż masarski o długości klingi 15 cm.
Nóż ze stali nierdzewnej o długości ostrza 17,5 cm.
Nóż o specjalnie ryflowanym ostrzu o długości 17,5 cm pozwalające łatwiej przechodzić przez kawałki mięsa.
Nóż profesjonalny dla masarzy o długości ostrza wynoszącej 250 mm (+- 2 mm).
Nóż rzeźniczy o lekko zakrzywionym ostrzu na końcu noża. Ostrze o długości 175 mm.
Nóż o ostrzu ze szlifem kulowym posiadający rękojeść z polipropylenu oraz ostrze ze stali nierdzewnej.
Nóż do skórowania o zaokrąglonym czubku wykonany ze stali nierdzewnej i PP-polipropylenu.
Trybownik o prostym ostrzu mierzącym 15 cm i posiadającym prosty szlif.
Nóż o ryflowanym ostrzu przeznaczony do trybowania.
Trybownik z rękojeścią typu A i ryflowanym ostrzem.
Nóż marki Polkars z rękojeścią typu A i ostrzem ze stali nierdzewnej.
Trybownik o zagiętym ostrzu o długości 150 mm.
Nóż z zagiętym i ryflowanym ostrzem oraz rękojeścią typu A.
Krótki trybownik o długości ostrza 125 mm.
Nóż do skórowania o krótkim ostrzu.
Nóż przystosowany do skórowania o szerokim ostrzu z ergonomiczną rękojeścią.
Nóż zagięty i sztywny przygotowany by spełniać swoje zadanie przy filetowaniu ryb.
Nóż 20 cm z polipropylenową rękojeścią.
Nóż o długości klingi 14 cm oraz rękojeści ergonomicznej typu A.
Trybownik o ostrzu mającym 200 mm oraz rękojeść z polipropylenu.
Nóż o długości 280 mm ostrza i z rękojeścią typu A.
Nóż do kebaba o szerszym ostrzu mające długość 280 mm.
Długi nóż masarski o szerokim ostrzu ze stali nierdzewnej.
Nóż przeznaczony do trybowania i krajania mięsa z rękojeścią typu A.
Nóż o klindze mającej 210 mm oraz jest zrobiona ze stali nierdzewnej zaś rękojeść posiada z Polipropylenu.
Nóż o szerokim i prostym ostrzu oraz rękojeścią z tworzywa sztucznego.
Nóż 26 cm marki Polkars o ostrzu prostym i sztywnym.
Nóż do kebaba dostępny w wariancie 300 mm
Nóż o prostym i ściętym ostrzu i rękojeścią typu B.
Nóż ząbkowany do kuchni o długości 175 mm.
Nóż z szerokim ostrzem od firmy Polkars ważący 90 g i mierzący 150 mm (ostrze).
Nóż do skórowania z polipropylenową rękojeścią oraz ostrzem ze stali nierdzewnej.
Prosty szeroki trybownik o długości 260 mm.
Nóż o rękojeści z polipropylenu i klingi zrobionej ze stali nierdzewnej.
Nóż o długości ostrza 210 mm i o wadze wynoszącej 97 g.
Nóż o ostrym jednakże grubszym czubku o długości ostrza 160 mm.
Idealne narzędzie do filetowania i obrabiania ryb o ostrzu 18 cm.
Nóż pozwalający szybko i dokładnie obrabiać ryby.
Specjalny nóż do obróbki mięsa króliczego o długości 12 cm ostrza oraz 100 g wagi.
Nóż do trybowania mięsa o długości klingi wynoszącej 260 mm i wadze ogólnej na poziomie 180 g.
Nóż do filetowania o długości 23o mm ostrza oraz rękojeścią ergonomiczną typu A.
Nóż idealnie przystosowany do obróbki królików o długości ostrza 14 cm.
Nóż przeznaczony do oskórowywania mięsa z rękojeścią z polipropylenu oraz ostrzem ze stali nierdzewnej.
Trybownik o krótkim ostrzu nadający się do bardzo precyzyjnego cięcia.
Nóż o zachwycającej długości ostrza 40 cm. Zrobiony z polipropylenu i stali nierdzewnej.
18 centymetrowy nóż profesjonalny do rozcinania brzucha zwierzynie z ostrzonym grzbietem i specjalną końcówką.
Nóż ze specjalnie zaostrzonym grzbietem do pewnego momentu ostrza. Długość ostrza to 230 mm a waga tego noża to 146 g.