72,57 zł brutto
Nóż do filetowania, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 16 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Oznaczenie: 7365 16.
Dostępne kolory: czarny, żółty
Nóż zagięty i sztywny przygotowany by spełniać swoje zadanie przy filetowaniu ryb.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Szukasz idealnego narzędzia do filetowania ryb? Poznaj Nóż do Filetowania 18 cm, stworzony z myślą o precyzji i komforcie użytkowania.
Doskonała Jakość i Wytrzymałość:
Elegancki i Funkcjonalny:
Idealny dla Każdego:
Zamów Nóż do Filetowania 18 cm już dziś i odkryj radość z precyzyjnego i komfortowego filetowania ryb!
Długość ostrza: | 180 mm |
Materiał ostrza: | Stal nierdzewna |
Twardość: | 55-59 HRC |
Rękojeść: | PP-Polipropylen |
Waga: | 107 g |
Kolor: | Czarny |
Typ rękojeści: | B |
Dodatkowe Informacje:
Nie czekaj dłużej i zamów Nóż do Filetowania 18 cm, aby wnieść precyzję i komfort do swojej kuchni!
Nóż do filetowania, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 16 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Oznaczenie: 7365 16.
Dostępne kolory: czarny, żółty
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2275 21.
Długość klingi: 21cm.
Nóż do filetowania o szerszym czubku. Długość ostrza to 178 mm i jest ono wykonane ze stali nierdzewnej.
Nóż do filetowania ryb ze stali nierdzewnej o długości 15,5 cm klingi.
Nóż do filetowania ryb 15 cm niebieski
Nóż do filetowania 20 cm długości ostrza oraz o masie 101 g .
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Nóż dal pasjonatów wędkowania o długości 9cm. Idealny do filetowania ryb.
Hak do rozcinania brzucha o długości 8cm i sztywnej budowie.
Nóż o rękojeści z polipropylenu i klingi zrobionej ze stali nierdzewnej.
Nóż do filetowania z ostrym czubkiem o długości 16cm. Zakrzywiony i elastyczny.
Nóż dzięki któremu filetowanie staje się łatwiejsze. Ostrze tego noża ma 15 cm długości i 2,2 mm szerokości.
Idealne narzędzie do filetowania i obrabiania ryb o ostrzu 18 cm.
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do filetowania ryb ze stali nierdzewnej, elastyczny o długości 15cm.
Nóż pozwalający szybko i dokładnie obrabiać ryby.