68,88 zł brutto
Nóż marki Morakniv przeznaczony do filetowania ryb o długości 15 cm i szerokości ostrza 1,8 mm. Twardość noża to 58 HRC.
Profesjonalny nóż do filetowania ryb o długości 15,5 cm oraz ze spiczastym czubkiem.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż wędkarski Fillet 155 (S) to specjalistyczne narzędzie przeznaczone do filetowania ryb, idealne dla wędkarzy i rybaków. Posiada sztywną klingę o długości 155 mm, wykonaną z walcowanej na zimno stali nierdzewnej o twardości 56-59 HRC. Ta stal jest wyjątkowo odporna na korozję, utrzymuje długotrwałą ostrość, jest łatwa do ostrzenia i nie wymaga specjalnej konserwacji. Ostrze jest gładkie, umożliwiając precyzyjne cięcie.
Nóż wyposażony jest w profilowaną rękojeść, która zapewnia pewny i wygodny chwyt. Dzięki temu narzędzie nie będzie się ślizgać podczas pracy, a także nie będzie przewodzić zimna, zapewniając komfort podczas całorocznego użytkowania. W komplecie znajduje się polimerowa pochewka z blokadą, która umożliwia bezpieczne przenoszenie noża na pasie. Do pochewki dołączone są również 2 części do montażu: klips oraz szlufka na pas.
Nóż wędkarski Fillet 155 (S) jest idealnym narzędziem dla wszystkich wędkarzy i rybaków, którzy potrzebują precyzyjnego i niezawodnego noża do filetowania ryb. Jego wysoka jakość, trwałość i wygoda użytkowania sprawiają, że jest niezastąpiony podczas pracy w terenie.
Długość ostrza: | 15,5 cm |
Rodzaj stali: | nierdzewna |
Długość ostrza: | 155 mm |
Długość noża: | 270 mm |
Rodzaj ostrza: | elastyczne |
Twardość: | 56-59 HRC |
Przeznaczenie: | nóż wędkarski |
Grubość ostrza: | 1,9 mm |
Opis
Nóż marki Morakniv przeznaczony do filetowania ryb o długości 15 cm i szerokości ostrza 1,8 mm. Twardość noża to 58 HRC.
Nóż zagięty i sztywny przygotowany by spełniać swoje zadanie przy filetowaniu ryb.
Zagięty ku górze nóż do filetowania, giętki i o rozmiarze ostrza 154 mm.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 18 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Oznaczenie: 7365 18.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do filetowania o cienkim ostrzu o długości 15 cm.
Nóż przygotowany do patroszenia ryb o długości 17,5 cm.
Ostrze o długości 18 cm, bardzo elastyczne. Rękojeść antypoślizgowa Fibrox.
Nóż do wędlin i ryb, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 20 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Długość całkowita z rączką: 34 cm.
Oznaczenie: 7365 20.
Kolor rączki: czarny, niebieski, żółty
Nóż do filetowania ryb o długości całkowitej 315 mm oraz długości ostrza 174 mm.
Nóż do filetowania o szerszym czubku. Długość ostrza to 178 mm i jest ono wykonane ze stali nierdzewnej.
Nóż do filetowania o długości 17.5 cm z giętkim i wytrzymałym ostrzem.
Nóż dostępny tylko w kolorze niebieskim
Nóż do filetowania o wąskim ostrzu które charakteryzuje się półelastyczną stalą oraz długością klingi 18 cm.
Nóż do filetowania z ostrym czubkiem o długości 16cm. Zakrzywiony i elastyczny.