
77,49 zł brutto
Nóż służący do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne z ząbkami, 16 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Jest 22 produktów.
Nóż służący do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne z ząbkami, 16 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne z ząbkami, 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze proste, sztywny nóż 21 cm, 26 cm, 31cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne z ząbkami, 16 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Dostępne kolory: czarny, niebieski
Nóż masarski.
Oznaczenie: 2285 21.
Długość klingi: 21cm.
Nóż masarski.
Oznaczenie: 2275 18.
Długość: 18cm.
Dostępne kolory: czarny, niebieski.
Nóż masarski.
Oznaczenie: 227521.
Długość klingi: 21cm.
Nóż do filetowania, ostrze proste. Długość ostrza 21 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Dostępny z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
Nóż do odgławiania, ostrze proste, sztywne, długość ostrza 21 cm.
Ten wysokiej jakości nóż posiada proste, maksymalnie ostre ostrze, które pozwala na precyzyjną i bezpieczną pracę. Idealny do zakładów rybnych.
Dostępny z magazynu lub w ciągu 3 dni roboczych.
Nóż Szefa Kuchni z czubkiem
Ostrze elastyczne ze szlifem kulowym 30 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 15 cm niebieski
Dostępny z magazynu
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Dostępny z magazynu lub realizacja do 14 dni
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Dostępny z magazynu lub realizacja do 14 dni
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Dostępny z magazynu lub realizacja do 14 dni
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 15 cm niebieski
Dostępny z magazynu
Nóż do filetowania ryb 15 cm niebieski
Dostępny z magazynu
Noże do filetowania ryb znacząco ułatwią przygotowywanie ryb do spożycia. Ich precyzyjne, elastyczne ostrza dotrą do każdego fragmentu mięsa i pozwolą oddzielić je od ości i skóry. W ten sposób bez problemu uda Ci się wydzielić filety. Znacznie usprawnia i upraszcza to późniejsze przyrządzenie z nich potraw. Samo jedzenie starannie wyfiletowanej ryby również jest przyjemniejsze. W naszej ofercie każdy znajdzie odpowiedni dla siebie profesjonalny nóż do filetowania ryby. Prezentujemy przede wszystkim propozycje od marek znanych szefom kuchni, takich jak Giesser, Victorinox czy IVO. Każdy nasz nóż do filetowania ryby charakteryzuje się więc starannym wykonaniem i dużą skutecznością podczas pracy.
Poszczególne noże do filetowania mięsa ryb różnią się pomiędzy sobą niektórymi parametrami. Dostępne są modele o różnym poziomie elastyczności i długości. Aspekty te warto dostosować do trybu pracy, indywidualnych oczekiwań, a także specyfiki konkretnych gatunków ryb. Inny będzie na przykład nóż dedykowany do plastrowania łososia, a inny do odgławiania ryb. Zawsze warto jednak sprawdzić, czy nóż do filetowania mięsa posiada rękojeść z antypoślizgowego materiału. Pozwala to zwiększyć kontrolę nad ruchami wykonywanymi podczas obróbki. Jest to niezwykle istotne, aby praca z rybami była precyzyjna. Nie bez znaczenia jest także to, z jakiego typu stali wykonane jest ostrze noża. Warto wybrać tutaj produkty wysokiej jakości, które posłużą przez bardzo długi czas. Noże do filetowania ryb spełniające powyższe standardy przygotowaliśmy w naszym sklepie internetowym Wamma.