119,19 zł brutto
Wyprzedaż 3 ostatnie sztuki.
Zapytaj o dostępność
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne z ząbkami, 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż z elastycznym ostrzem do filetowania ryb. Przeznaczony dla szefów kuchni, przemysłu rybnego a także dla indywidualnych odbiorców, amatorów dobrej kuchni, którzy cenią jakość i trwałość narzędzi. Ostrze wykonane ze stali nierdzewnej najwyższej jakości. Wąskie i elastyczne z ostro zakończonym czubkiem.
Szwajcarska jakość wykonania noży Victorinox z serii Swibo, potwierdzona długoletnią tradycją produkcji noży oficerskich oraz kuchennych.
Ergonomiczna rękojeść, została wykonana z poliamidu, który posiada wiele pożądanych cech. Jest to materiał bardzo wytrzymały i odporny na ścieranie. Doskonała sztywność a także wysoki stopień udarności sprawiają, że noże są trwałe nawet przez wiele lat użytkowania. W celu zwiększenia bezpieczeństwa użytkowania, wszystkie noże z serii Swibo są wyposażone w uchwyty w kolorze jasno żółtym. Zwiększa to znacząco widoczność noży w typowym dla przemysłu mięsnego środowisku pracy.
Noże można myć w zmywarce oraz sterylizować w temperaturze do 110 stopni Celsjusza.
Wyprzedaż 3 ostatnie sztuki.
Zapytaj o dostępność
Nóż do filetowania o szerszym czubku. Długość ostrza to 178 mm i jest ono wykonane ze stali nierdzewnej.
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2275 21.
Długość klingi: 21cm.
Nóż do filetowania o długości 17.5 cm z giętkim i wytrzymałym ostrzem.
Nóż do sprawnego filetowania ryb o długości 20 cm ostrza.
Nóż do filetowania ryb ze stali nierdzewnej o długości 15,5 cm klingi.
Nóż pozwalający szybko i dokładnie obrabiać ryby.
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż o długości ostrza 210 mm i o wadze wynoszącej 97 g.
Nóż do patroszenia ryb o długości całkowitej 281 mm, a długoś ostrza to 15 cm.
Nóż do filetowania marki Morakniv o długości ostrza 15 cm.
Nóż do filetowania ryb o długości całkowitej 315 mm oraz długości ostrza 174 mm.
Wygięty nóż o długości ostrza 15 cm oraz z wysoką elastycznością klingi.
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze wygięte, elastyczne, 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 18 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Oznaczenie: 7365 18.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski
Nóż do filetowania o wąskim ostrzu które charakteryzuje się półelastyczną stalą oraz długością klingi 18 cm.