Nóż do filetowania Swibo Victorinox

Nóż z elastycznym ostrzem do filetowania ryb. Przeznaczony dla szefów kuchni, przemysłu rybnego a także dla indywidualnych odbiorców, amatorów dobrej kuchni, którzy cenią jakość i trwałość narzędzi. Ostrze wykonane ze stali nierdzewnej najwyższej jakości. Wąskie i elastyczne z ostro zakończonym czubkiem.

Szwajcarska jakość wykonania noży Victorinox z serii Swibo, potwierdzona długoletnią tradycją produkcji noży oficerskich oraz kuchennych.

Ergonomiczna rękojeść, została wykonana z poliamidu, który posiada wiele pożądanych cech. Jest to materiał bardzo wytrzymały i odporny na ścieranie. Doskonała sztywność a także wysoki stopień udarności sprawiają, że noże są trwałe nawet przez wiele lat użytkowania. W celu zwiększenia bezpieczeństwa użytkowania, wszystkie noże z serii Swibo są wyposażone w uchwyty w kolorze jasno żółtym. Zwiększa to znacząco widoczność noży w typowym dla przemysłu mięsnego środowisku pracy.

Noże można myć w zmywarce oraz sterylizować w temperaturze do 110 stopni Celsjusza.

Najważniejsze cechy noża:

  • Długość ostrza: 20 cm
  • Całkowita długość: 35 cm
  • Ostrze ze stali nierdzewnej, wąskie, elastyczne
  • Rękojeść z poliamidu, higieniczne, antypoślizgowe, ergonomiczne,
  • Przeznaczenie: filetownik, nóż do filetowania ryb, przemysł rybny
  • Można myć w zmywarce
  • Sterylizacja maksymalnie w temperaturze do 110 stopni Celsjusza
5.8450.20

Opis

Giętkość ostrza
Elastyczne
Rodzaj ostrza
Ostrze standardowe
Długość ostrza (cm)
20

16 innych produktów w tej samej kategorii: