84,87 zł brutto
Nóż masarski do filetowania ryb
Oznaczenie: 2275 18.
Długość: 18cm
Dostępne kolory: czarny, niebieski.
Nóż dostępny tylko w kolorze niebieskim
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Lekko elastyczny nóż przeznaczony do filetowania ryb. Wyprodukowany przez niemiecką markę Giesser. Posiada wąskie ostrze, długie na 18 cm wykonane ze stali chromowo-molibdenowej i hartowane próżniowo do 56-57 stopni w skali Rockwella.
Standardowa rękojeść z tworzywa sztucznego wykonana z wyjątkowo przyjemnego w dotyku materiału antypoślizgowego (TPE). Dobrze wyprofilowany nosek ochronny zapewnia pewny chwyt i zmniejsza ryzyko zsunięcia się ręki dzierżącej nóż.
Plastikowy uchwyt jest dopuszczony do kontaktu z żywnością i spełnia wymagania następujących przepisów prawnych (każdy ze wszystkimi dodatkami i w wersji obowiązującej w chwili składania niniejszego oświadczenia):
Noże można myć w zmywarce. Jednak w celu ochrony krawędzi tnącej zalecamy czyszczenie ręczne.
Opis
Nóż masarski do filetowania ryb
Oznaczenie: 2275 18.
Długość: 18cm
Dostępne kolory: czarny, niebieski.
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2275 21.
Długość klingi: 21cm.
Nóż dostępny tylko w kolorze niebieskim
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2285 21
Długość klingi: 21cm
Nóż do filetowania, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 16 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Oznaczenie: 7365 16.
Dostępne kolory: czarny, żółty
Nóż do wędlin i ryb, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 20 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Długość całkowita z rączką: 34 cm.
Oznaczenie: 7365 20.
Kolor rączki: czarny, niebieski, żółty
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Nóż zagięty i sztywny przygotowany by spełniać swoje zadanie przy filetowaniu ryb.
Nóż marki Morakniv przeznaczony do filetowania ryb o długości 15 cm i szerokości ostrza 1,8 mm. Twardość noża to 58 HRC.
Wyprzedaż 3 ostatnie sztuki.
Zapytaj o dostępność
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 15 cm niebieski
Nóż przygotowany do patroszenia ryb o długości 17,5 cm.
Nóż ze specjalną budową do patroszenia ryb o długości ostrza 7 cm.
Nóż do patroszenia ryb o długości całkowitej 281 mm, a długoś ostrza to 15 cm.
Hak do rozcinania brzucha o długości 8cm i sztywnej budowie.
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Nóż do filetowania o długości 23o mm ostrza oraz rękojeścią ergonomiczną typu A.
Nóż do filetowania ryb ze stali nierdzewnej, elastyczny o długości 15cm.
Nóż o rękojeści z polipropylenu i klingi zrobionej ze stali nierdzewnej.
Nóż służący do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne z ząbkami, 16 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Zagięty ku górze nóż do filetowania, giętki i o rozmiarze ostrza 154 mm.
Nóż masarski do filetowania ryb
Oznaczenie: 2275 18.
Długość: 18cm
Dostępne kolory: czarny, niebieski.
Profesjonalny nóż do filetowania ryb o długości 15,5 cm oraz ze spiczastym czubkiem.