84,87 zł brutto
Nóż masarski do filetowania ryb
Oznaczenie: 2275 18.
Długość: 18cm
Dostępne kolory: czarny, niebieski.
Nóż do wędlin i ryb, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 22 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Długość całkowita z rączką: 36 cm.
Oznaczenie: 7365 22.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż polecany szczególnie dla przemysłu rybnego. Przeznaczony do filetowania ryb jak i mięsa, posiada elastyczne ostrze o długości 22 cm, które jest wykonane z wysokiej jakości stali chromowo-molibdenowej. Wypolerowanej na mat i szlifowanej ręcznie dla doskonałej ostrości. Nóż posiada rączkę wykonaną z tworzywa sztucznego TPE, które jest przyjemne w dotyku. Powierzchnia uchwytu posiada chropowatą strukturę, która ma właściwości antypoślizgowe. Dłoń chroniona jest także przez nosek oraz ergonomiczny kształt samej rękojeści. Dzięki temu, użytkownik noża ma zwiększone bezpieczeństwo użytkowania i większą pewność, że dłoń nie ześlizgnie się na krawędź noża.
Plastikowy uchwyt nadaje się do kontaktu z żywnością i jest zgodny z wymogami następujących przepisów prawnych (każda ze wszystkimi poprawkami oraz w aktualnej wersji w momencie składania tej deklaracji):
Noże można myć w zmywarce. Producent zaleca jednak ręczne czyszczenie w celu ochrony krawędzi tnącej.
Opis
Specyficzne kody
Nóż masarski do filetowania ryb
Oznaczenie: 2275 18.
Długość: 18cm
Dostępne kolory: czarny, niebieski.
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2275 21.
Długość klingi: 21cm.
Nóż dostępny tylko w kolorze niebieskim
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2285 21
Długość klingi: 21cm
Nóż do filetowania, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 16 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Oznaczenie: 7365 16.
Dostępne kolory: czarny, żółty
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 18 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Oznaczenie: 7365 18.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski
Nóż do wędlin i ryb, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 20 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Długość całkowita z rączką: 34 cm.
Oznaczenie: 7365 20.
Kolor rączki: czarny, niebieski, żółty
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Nóż do filetowania 20 cm długości ostrza oraz o masie 101 g .
Nóż do filetowania, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 16 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Oznaczenie: 7365 16.
Dostępne kolory: czarny, żółty
Nóż do filetowania o szerszym czubku. Długość ostrza to 178 mm i jest ono wykonane ze stali nierdzewnej.
Nóż z prestiżowej serii No 1. Ostrze noża ma długość 17cm a rękojeść została wykonana z micarty.
Nóż marki Morakniv przeznaczony do filetowania ryb o długości 15 cm i szerokości ostrza 1,8 mm. Twardość noża to 58 HRC.
Nóż Szefa Kuchni do wykrawania
Ostrze proste, sztywne nóż: 21, 26, 31 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do filetowania o wąskim ostrzu które charakteryzuje się półelastyczną stalą oraz długością klingi 18 cm.
Nóż zagięty i sztywny przygotowany by spełniać swoje zadanie przy filetowaniu ryb.
Nóż do filetowania ryb o długości ostrza 18 cm co więcej ostrze jest elastyczne.
Nóż o ostrym jednakże grubszym czubku o długości ostrza 160 mm.
Nóż do filetowania o długości 23o mm ostrza oraz rękojeścią ergonomiczną typu A.
Nóż do filetowania z ostrym czubkiem o długości 16cm. Zakrzywiony i elastyczny.
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2275 21.
Długość klingi: 21cm.
Nóż do filetowania o długości 17.5 cm z giętkim i wytrzymałym ostrzem.
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Wygięty nóż o długości ostrza 15 cm oraz z wysoką elastycznością klingi.