43,39 zł brutto
Nóż trybownik wygięty półelastyczny Dick Ergogrip 13cm.
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
wykonany ze stali chromo-molibdenowej, wysokiej jakości stopu X55CrMo 14, a także z poliamidu,czyli tworzywa sztucznego o podwyższonej odporności mechanicznej, profesjonalny nóż rzeźniczy "ErgoGrip". Nóż został wyposażony w komputerowo ostrzone i laserowo kontrolowane, wysokopolerowane ostrze, o bardzo efektywnej krawędzi tnącej, utwardzanej do 56 stopni HRC, tj. stopnia twardości znacznie zmniejszającego zużywanie się materiału. Specjalna procedura technologiczna wyposaża noże "ErgoGrip" w ergonomiczne, wygodne uchwyty o antypoślizgowej powierzchni rękojeści i to zarówno w stanie mokrym, jak i tłustyym, a nawet w przypadku pracy w metalowych rękawicach ochronnych. Wolna przestrzeń między ostrzem, a uchwytem zapewnia odpowiednią ochrone palcom. Noże są żaroodporne do +130 stopni Celcjusza i nadają się do zmywarek. Jedna specjaliści w trosce o ostrość noży, odradzają taki sposób ich czyszczeni, zalecajac raczej mycie ręczne, a po umyciu, ręczne wytarcie całego noża do sucha
Wymiary:
Długość ostrza: 100 mm
długość całkowita noża: 240 mm
kolor uchwytu: niebieski
Waga: 0,130 kg
Nóż trybownik wygięty półelastyczny Dick Ergogrip 13cm.
Nóż trybownik wygięty twardy.
Dick Ergogrip 15 cm.
Nóż rzeźniczy, ostrze klasyczne 30 cm. Dostępne kolory: czarny, żółty.
Długość klingi: 24 cm.
Długość całkowita: 38 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Długość klingi: 30 cm.
Długość całkowita: 44 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż do patroszenia ryb o długości klingi 7cm oraz charakteryzującą sztywnością.
Nóż do filetowania ryb o długości ostrza 18 cm co więcej ostrze jest elastyczne.
Nóż do filetowania z ostrym czubkiem o długości 16cm. Zakrzywiony i elastyczny.
Nóż do sprawnego filetowania ryb o długości 20 cm ostrza.
Nóż do patroszenia ryb o długości całkowitej 281 mm, a długoś ostrza to 15 cm.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 18 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Oznaczenie: 7365 18.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski
Zagięty ku górze nóż do filetowania, giętki i o rozmiarze ostrza 154 mm.
Długi nóż (21 cm) do filetowania, jest także wąski i posiada rękojeść z poliamidu.
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne z ząbkami, 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż zagięty i sztywny przygotowany by spełniać swoje zadanie przy filetowaniu ryb.
Nóż masarski do filetowania ryb
Oznaczenie: 2275 18.
Długość: 18cm
Dostępne kolory: czarny, niebieski.
Nóż do filetowania o długości 20 cm klingi.
Nóż do filetowania ryb ze stali nierdzewnej, elastyczny o długości 15cm.
Nóż służący do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne z ząbkami, 16 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Nóż z prestiżowej serii No 1. Ostrze noża ma długość 17cm a rękojeść została wykonana z micarty.