66,42 zł brutto
Wygięty nóż o długości ostrza 15 cm oraz z wysoką elastycznością klingi.
Nóż Szefa Kuchni do wykrawania
Ostrze proste, sztywne nóż: 21, 26, 31 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż szefa kuchni z szerokim ostrzem przeznaczonym do wykrawania. Ostrze jest sztywne, wykonane ze stali nierdzewnej o najwyższej jakości i dostępne w trzech długościach: 21, 26 i 31 cm. Ponad to, ostrze noża posiada ściętą piętę oraz ostry czubek.
Wszystkie noże Victorinox marki SWIBO dostępne są z rączką wykonaną z poliamidu w kolorze jasno żółtym. Ma to na celu ochronę zdrowia oraz bezpieczeństwo operatora noża. Kolor jasno żółty, sprawia, że nóż jest lepiej widoczny i można go łatwiej dostrzec. Poza tym, poliamid jest niezwykle wytrzymały i odporny na ścieranie. Posiada właściwości antypoślizgowe, a dzięki doskonałej sztywności i wysokiej udarności, dłoń prowadząca ostrze nie męczy się tak szybko.
Nóż może być myty w zmywarce oraz sterylizowany maksymalnie w temperaturze do 110 stopni Celsjusza.
Opis
Specyficzne kody
Wygięty nóż o długości ostrza 15 cm oraz z wysoką elastycznością klingi.
Nóż dostępny tylko w kolorze niebieskim
Nóż do filetowania ryb ze stali nierdzewnej o długości 15,5 cm klingi.
Nóż do patroszenia ryb o długości całkowitej 281 mm, a długoś ostrza to 15 cm.
Sztywny nóż o długości 26 cm idealny do pracy w gastronomii jak i we własnej kuchni.
Szeroki nóż do filetowania ryb o długości 21 cm ostrza ze stali nierdzewnej. Rączka tego noża wykonana jest z PP i TPE.
Nóż do filetowania o długości 17.5 cm z giętkim i wytrzymałym ostrzem.
Nóż dzięki któremu filetowanie staje się łatwiejsze. Ostrze tego noża ma 15 cm długości i 2,2 mm szerokości.
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2285 21
Długość klingi: 21cm
Nóż pozwalający szybko i dokładnie obrabiać ryby.
Nóż dla wędkarzy do filetowania ryby o długości ostrza 10cm i całkowitej długości 214 mm. Jest on ząbkowany i elastyczny.
Nóż do filetowania o szerszym czubku. Długość ostrza to 178 mm i jest ono wykonane ze stali nierdzewnej.
Nóż do filetowania ryb ze stali nierdzewnej, elastyczny o długości 15cm.
Nóż służący do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne z ząbkami, 16 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski