84,87 zł brutto
Nóż masarski do filetowania ryb
Oznaczenie: 2275 18.
Długość: 18cm
Dostępne kolory: czarny, niebieski.
Nóż do wędlin i ryb, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 20 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Długość całkowita z rączką: 34 cm.
Oznaczenie: 7365 20.
Kolor rączki: czarny, niebieski, żółty
Nóż z elastycznym ostrzem wykonanym ze stali nierdzewnej chromowo-molibdenowej. Polerowana powierzchnia na mat zapewniająca odporność na rdzę i trwałość ostrza. Szlifowanie ręczne dla doskonałej ostrości. Nóż przeznaczony do filetowania ryb i mięsa. Standardowy plastikowy uchwyt wykonany ze szczególnie antypoślizgowego i przyjemnego w dotyku materiału (TPE). Dobrze ukształtowana osłona zapewnia bezpieczne trzymanie i zmniejsza ryzyko poślizgnięcia dłoni podczas trzymania noża.
Plastikowy uchwyt nadaje się do kontaktu z żywnością i jest zgodny z wymogami następujących przepisów prawnych (każda ze wszystkimi poprawkami oraz w aktualnej wersji w momencie składania tej deklaracji):
Noże można myć w zmywarce. Producent zaleca jednak ręczne czyszczenie w celu ochrony krawędzi tnącej.
Opis
Specyficzne kody
Nóż masarski do filetowania ryb
Oznaczenie: 2275 18.
Długość: 18cm
Dostępne kolory: czarny, niebieski.
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2275 21.
Długość klingi: 21cm.
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2285 21
Długość klingi: 21cm
Nóż do filetowania, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 16 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Oznaczenie: 7365 16.
Dostępne kolory: czarny, żółty
Nóż do wędlin i ryb, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 20 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Długość całkowita z rączką: 34 cm.
Oznaczenie: 7365 20.
Kolor rączki: czarny, niebieski, żółty
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 15 cm niebieski
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Nóż do filetowania z ostrym czubkiem o długości 16cm. Zakrzywiony i elastyczny.
Nóż z prestiżowej serii No 1. Ostrze noża ma długość 17cm a rękojeść została wykonana z micarty.
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Nóż do filetowania o szerszym czubku. Długość ostrza to 178 mm i jest ono wykonane ze stali nierdzewnej.
Idealne narzędzie do filetowania i obrabiania ryb o ostrzu 18 cm.
Nóż do filetowania o cienkim ostrzu o długości 15 cm.
Zagięty ku górze nóż do filetowania, giętki i o rozmiarze ostrza 154 mm.
Nóż do filetowania z uchwytem Pro-grip o długości ostrza 22 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do filetowania o wąskim ostrzu które charakteryzuje się półelastyczną stalą oraz długością klingi 18 cm.
Nóż przygotowany do patroszenia ryb o długości 17,5 cm.
Nóż o ostrym jednakże grubszym czubku o długości ostrza 160 mm.
Nóż dla wędkarzy do filetowania ryby o długości ostrza 10cm i całkowitej długości 214 mm. Jest on ząbkowany i elastyczny.
Nóż do filetowania ryb 15 cm niebieski
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2285 21
Długość klingi: 21cm
Nóż służący do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne z ząbkami, 16 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.