43,39 zł brutto
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Nóż służący do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne z ząbkami, 16 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż elastyczny z ostrzem o długości 16 cm, z wąską rączką. Nóż przeznaczony do filetowania.
Victorinox SWIBO - Profesjonalne noże z ergonomicznie zaprojektowanymi uchwytami. Zdrowie i bezpieczeństwo jest dla nas najwyższym priorytetem. Jasne żółte zabarwienie sprawia, że twoje noże są łatwe do zauważenia.
Poliamid, z którego wykonana jest rączka jest niezwykle wytrzymały i łączy w sobie doskonałą sztywność i wysoką udarność. To daje dobrą odporność na ścieranie i właściwości antypoślizgowe, może być sterylizowany w temperaturach do 110 ° C. Uchwyt rozszerza się dalej w kierunku ostrza, zapewniając dodatkowe bezpieczeństwo.
Przeznaczenie: | Nóż do filetowania |
Rodzaj ostrza: | Proste, wąskie, elastyczne z ząbkami na grzbiecie |
Długość ostrza: | 16 cm |
Sterylizacja: | max temperatura 110°C |
Opis
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Nóż do trybowania, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 13 cm. Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra - ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Specjalistyczny nóż rzeźniczy. Seria noży przeznaczonych dla profesjonalistów w sektorze rzeźników.
Długość ostrza 18 cm.
Nóż trybownik, ostrze zagięte, sztywne. Długość ostrza 17 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięty 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do filetowania o długości 17.5 cm z giętkim i wytrzymałym ostrzem.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 18 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Oznaczenie: 7365 18.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski
Nóż do wędlin i ryb, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 20 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Długość całkowita z rączką: 34 cm.
Oznaczenie: 7365 20.
Kolor rączki: czarny, niebieski, żółty
Nóż do filetowania marki Morakniv o długości ostrza 15 cm.
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Nóż do patroszenia ryb o długości całkowitej 281 mm, a długoś ostrza to 15 cm.
Nóż do wędlin i ryb, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 22 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Długość całkowita z rączką: 36 cm.
Oznaczenie: 7365 22.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż do filetowania o wąskim ostrzu które charakteryzuje się półelastyczną stalą oraz długością klingi 18 cm.
Nóż do filetowania z uchwytem Pro-grip o długości ostrza 22 cm.
Idealne narzędzie do filetowania i obrabiania ryb o ostrzu 18 cm.
Profesjonalny nóż do filetowania ryb o długości 15,5 cm oraz ze spiczastym czubkiem.
Nóż o rękojeści z polipropylenu i klingi zrobionej ze stali nierdzewnej.
Nóż do filetowania 20 cm długości ostrza oraz o masie 101 g .
Nóż o ostrym jednakże grubszym czubku o długości ostrza 160 mm.
Szeroki nóż do filetowania ryb o długości 21 cm ostrza ze stali nierdzewnej. Rączka tego noża wykonana jest z PP i TPE.