84,87 zł brutto
Szeroki nóż do filetowania ryb o długości 21 cm ostrza ze stali nierdzewnej. Rączka tego noża wykonana jest z PP i TPE.
Nóż do filetowania o długości 17.5 cm z giętkim i wytrzymałym ostrzem.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż do filetowania giętki 9174PG to wysokiej jakości narzędzie, idealne do precyzyjnego filetowania. Jego ostrze o długości 17,5 cm wykonane jest ze szwedzkiej stali walcowanej na zimno, a następnie hartowane przez głębokie chłodzenie w temperaturze -80 stopni, co zapewnia maksymalną twardość na poziomie 58 HRC. Nóż posiada giętkie ostrze o grubości 2,4 mm, które umożliwia płynne i precyzyjne cięcie podczas filetowania.
Dodatkowo, nóż jest wyposażony w zieloną rękojeść.Rękojeść tego noża jest wykonana z połączenia dwóch materiałów - polipropylenu (PP) oraz elastomeru termoplastycznego (TPE). Ta kombinacja materiałów zapewnia wytrzymałość, elastyczność i pewny chwyt. Rękojeść posiada również specjalny design E-Grip, który dodatkowo zwiększa komfort użytkowania i kontrolę podczas pracy.. Jego solidna konstrukcja i wysoka jakość materiałów sprawiają, że jest to niezawodne narzędzie, które sprosta wymaganiom nawet najbardziej wymagających zadań w przemyśle mięsnym.
Nóż do filetowania giętki 9174PG to idealny wybór dla profesjonalistów, którzy potrzebują precyzyjnego narzędzia do filetowania ryb i innych delikatnych mięs.
Rodzaj rękojeści: | Pro-Grip |
Materiał rękojeści: | PP - Polipropylen TPE – Elastomer termoplastyczny |
Długość ostrza: | 17,5cm |
Rodzaj stali: | nierdzewna |
Długość ostrza: | 174 mm |
Długość noża: | -- |
Rodzaj ostrza: | elastyczne |
Twardość: | 58 HRC |
Przeznaczenie: | przemysł mięsny |
Grubość ostrza: | 2,4 mm |
Opis
Szeroki nóż do filetowania ryb o długości 21 cm ostrza ze stali nierdzewnej. Rączka tego noża wykonana jest z PP i TPE.
Nóż do filetowania marki Morakniv o długości ostrza 15 cm.
Długi nóż (21 cm) do filetowania, jest także wąski i posiada rękojeść z poliamidu.
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2275 21.
Długość klingi: 21cm.
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze wygięte, elastyczne, 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do sprawnego filetowania ryb o długości 20 cm ostrza.
Nóż do filetowania o długości 20 cm klingi.
Nóż z prestiżowej serii No 1. Ostrze noża ma długość 17cm a rękojeść została wykonana z micarty.
Ostrze o długości 18 cm, bardzo elastyczne. Rękojeść antypoślizgowa Fibrox.
Nóż o ostrym jednakże grubszym czubku o długości ostrza 160 mm.
Nóż pozwalający szybko i dokładnie obrabiać ryby.
Profesjonalny nóż do filetowania ryb o długości 15,5 cm oraz ze spiczastym czubkiem.
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Nóż do filetowania ryb ze stali nierdzewnej, elastyczny o długości 15cm.
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2285 21
Długość klingi: 21cm
Nóż do wędlin i ryb, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 22 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Długość całkowita z rączką: 36 cm.
Oznaczenie: 7365 22.
Dostępne kolory: czarny, żółty.