71,34 zł brutto
Nóż trybownik.
Ostrze proste, zakrzywione i wąskie, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
18 centymetrowy nóż profesjonalny do rozcinania brzucha zwierzynie z ostrzonym grzbietem i specjalną końcówką.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Niezawodne narzędzie dla profesjonalistów
Przedstawiamy nóż do rozcinania brzucha o długości ostrza 18 cm, stworzony z myślą o precyzji i wydajności w codziennej pracy. To wyjątkowe narzędzie łączy w sobie najwyższą jakość materiałów i ergonomiczny design, zapewniając komfort użytkowania, bezpieczeństwo i niezawodność.
Ostrze ze stali nierdzewnej o wyjątkowej ostrości:
Ergonomiczna rękojeść z polipropylenu:
Wszechstronność i niezawodność:
Nasz nóż do rozcinania brzucha to gwarancja:
Zainwestuj w ten nóż już dziś i przekonaj się, jak łatwe i efektywne może stać się rozcinanie brzuchów!
Długość ostrza: | 180 mm |
Materiał ostrza: | Stal nierdzewna |
Twardość: | 55-59 HRC |
Rękojeść: | PP-Polipropylen |
Waga: | 135 g |
Kolor: | Czarny |
Typ rękojeści: | C |
Dodatkowe informacje:
Kupując ten nóż, dokonujesz świadomego wyboru profesjonalnego narzędzia, które posłuży Ci przez wiele lat.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, zakrzywione i wąskie, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze wygięte, półelastyczne 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do skórowania.
Oznaczenie: 2015 30.
Długość: 30 cm.
Nóż obrotowy, nadaje się do skórowania bydła, trzody, owiec i jagniąt.
Niezawodny nóż o długości 16 cm wykonany ze stali nierdzewnej i polipropylenu.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty.
Długość ostrza 25 cm.
Długość całkowita z rączką : 39 cm.
Oznaczenie: 7305 st 25.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski
Nóż masarski.
Oznaczenie: 2405 18.
Długość klingi: 18cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż do skórowania.
Oznaczenie: 2105 18.
Długość klingi: 18 cm.
Nóż o ostrzu ze szlifem kulowym posiadający rękojeść z polipropylenu oraz ostrze ze stali nierdzewnej.
Trybownik 15 cm z rękojeścią typu P-Grip, prosty i półelastyczny.
Nóż do wędlin, polecany do krojenia kiełbasy.
Ostrze matowe polerowane,
Długość ostrza: 21 cm.
Długość całkowita z rączką: 35 cm.
Waga: 72 g.
Oznaczenie: 7965 21.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty,
Długość ostrza 40 cm.
Długość całkowita z rączką: 54 cm.
Oznaczenie: 7305 st 40.
Dostępne kolory: czarny.
Nóż ze stali nierdzewnej o długości klingi 16 cm oraz polipropylenową rączką.
Nóż Trybownik
Ostrze proste, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy z ochronną rączką.
Ostrze proste: 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane.
Czubek zaokrąglony.
Ddługość ostrza: 36 cm.
Długość całkowita z rączką: 50 cm.
Oznaczenie: 7705 wwl 36.
Dostępne kolory: czarny.