215,00 zł brutto
Długość ostrza: 22 cm
Nóż do porcjowania mięsa, niezastąpiony w każdej kuchni.
(138,03 zł 1)
Nóż jednostronny ze standardowym szlifem i ostrzem o długości 26cm.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Posiada jednosieczne ostrze wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej a także ergonomiczny uchwyt z tworzywa sztucznego w kolorze świeżego błękitu o nierównej powierzchni dla lepszego chwytu. Ostrze jest zaokrąglone na czubku i dostępne w różnych rodzajach cięcia. Ma szerokość 3,4 cm. Plastikowy uchwyt ma długość ok. 13,5 cm.
Opis
Długość ostrza: 22 cm
Nóż do porcjowania mięsa, niezastąpiony w każdej kuchni.
Oto elegancki nóż Santoku z ryflowanym ostrzem Swiss Modern Victorinox, pochodzący z Szwajcarii i jest idealny do krojenia mięsa, owoców i warzyw.
Nóż ryflowany i profesjonalny dla szefa kuchni o długości 17cm, marki Victorinox.
Nóż ze stali nierdzewnej o falistym ostrzu o długości 8,7cm.
Długość ostrza: 17 cm
Ostrze kute, gładkie
Najlepszy widelec marki Victorinox z kutej stali. Długość 15cm.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty
długość ostrza 28 cm.
Długość całkowita z rączką : 42 cm.
Oznaczenie: 7305 w 28.
Dostępne kolory: czarny.
Nóż o ostrzu z obłym końcem o długości 165 mm.
Nóż o długości 280 mm ostrza i z rękojeścią typu A.
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2285 21
Długość klingi: 21cm
Thermohauser nóż dwustronny piekarniczy typu piłka. Długość ostrza 36cm.
Ostrze o długości 18 cm, bardzo elastyczne. Rękojeść antypoślizgowa Fibrox.
Szeroki nóż szefa kuchni o długości ostrza wynoszącej 21 cm.
Długość ostrza: 26 cm.
Nóż z długim ostrym i ząbkowanym ostrzem, przeznaczony do krojenia chleba, ciast i tortów.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż dal pasjonatów wędkowania o długości 9cm. Idealny do filetowania ryb.