230,01 zł brutto
Nóż od firmy Thermalhauser z obustronnym ostrzem typu ząbkowanego. Długość ostrza wynosi 36cm.
(199,72 zł 1)
Thermohauser, nóż dwustronny o dwóch typach ostrza. Długość ostrza to: 36cm. Nóż typu gruba piłka.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż marki Thermohauser jest dobrym wyborem dla każdej kuchni i piekarni. Ma on obustronne ostrze wykonane ze stali nierdzewnej, wysokiej jakości. Warto zwrócić uwagę także na rękojeść która jest wykonana z szorstkiego i ergonomicznego tworzywa sztucznego. Dla bezpieczeństwa osoby korzystającej nóż ma także zaokrąglony czubek. Ostrze posiada 26cm długości oraz 3,4cm szerokości a rękojeść mierzy 13,5cm.
Opis
Nóż od firmy Thermalhauser z obustronnym ostrzem typu ząbkowanego. Długość ostrza wynosi 36cm.
Długość ostrza: 26 cm.
Nóż z długim ostrym i ząbkowanym ostrzem, przeznaczony do krojenia chleba, ciast i tortów.
Nóż o długości ostrza 36cm marki Thermohauser z ząbkowanym ostrzem.
Nóż typu piłka (gęste ząbkowanie) o długości 31cm marki Thermohauser.
Czubaty nóż piłka marki Thermohauser, 31cm.
Nóż do krojenia chleba 18cm, niebieska rączka.
Długość ostrza: 26 cm.
Elegancki nóż do chleba z wyrafinowanym i kunsztownym ostrzem.
Nóż do chleba o ząbkowanym ostrzu i 21 cm jego długości.
Długość ostrza: 21 cm.
Nóż ząbkowany do krojenia chleba.
Nóż typu ząbkowanego o jednostronnym ostrzu i długości 31cm.
Nóż typu piłka, jednostronny o ergonomicznej rączce ,36cm .
Ząbkowany nóż marki Thermohauser o długości 26cm.Ostrze jednostronne ze stali nierdzewnej.
Nóż typu drobna piłka o długości 26cm
Nóż rzadziej ząbkowany o długości 26cm.
Długość ostrza: 21 cm.
Ostrze z ząbkowanym ostrzem, przeznaczony do krojenia chleba.
NOŻYK DO NACINANIA CIASTA
– materiał ostrza: stal nierdzewna
– praktyczny uchwyt z tworzywa
– idealnie nadaje się do nacinania ciasta, chleba,
bułek bagietek