460,02 zł brutto
Profesjonalny nóż do filetowania o długości 17cm a także z rękojeścią z tuji.
(121,88 zł 1)
Wyjątkowy miecz do tortów szlifowany dwustronnie. Z szeroko rozstawionymi ząbkami i z drugiej stron drobną piłką. Długość 16 cm.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż do tortów (miecz) to doskonałe narzędzie do precyzyjnego krojenia i dekoracji. Jego hartowane ostrze zapewnia wyjątkową wytrzymałość, a perfekcyjne połączenie z rękojeścią gwarantuje pewność i precyzję. Wyprofilowany uchwyt z tworzywa utwardzonego włóknem szklanym zapobiega bakteriom i ułatwia czyszczenie w zmywarkach. Ten nóż spełnia wszystkie standardy sanitarnych wymogów, zapewniając higieniczną pracę. Wygodna rączka z wytrzymałego tworzywa zapewnia komfortowy chwyt i kontrolę podczas krojenia tortów. Ostrze nierdzewne z chromo-molibdenowej stali jest niezwykle ostre i trwałe, umożliwiając precyzyjne cięcie i dekorację.
Profesjonalny nóż do filetowania o długości 17cm a także z rękojeścią z tuji.
Nóż 25cm uniwersalny marki Thermohauser.
Nóż do filetowania, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 16 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Oznaczenie: 7365 16.
Dostępne kolory: czarny, żółty
Nóż dla perfekcjonistów, szefów kuchni czy też zwykłych pasjonatów gotowania. Krótki nóż o długości ostrza 12 cm który potrafi wiele zdziałać i zachować swoje właściwości na bardzo długo.
Długość ostrza: 17 cm
Ostrze ryflowane, rączka z drewna orzechowego.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 30 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do filetowania z ostrym czubkiem o długości 16cm. Zakrzywiony i elastyczny.
Nóż z ząbkami o rzadkim rozmieszczeniu. Długość: 31cm.
Nóż do filetowania o długości klingi 16 cm. Ostrze lekko zagięte a rękojeść jest z serii Pro-Grip.
Nóż Thermohauser dwustronny ząbkowany i gładki ze stali nierdzewnej o długości ostrza: 31cm.
Nóż do warzyw o długości 11 cm i rękojeścią z serii P-Grip.
Standardowy nóż z prostym szlifem o długości: 21cm.
Szeroki nóż do filetowania ryb o długości 21 cm ostrza ze stali nierdzewnej. Rączka tego noża wykonana jest z PP i TPE.
Nóż do wędlin i ryb, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 22 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Długość całkowita z rączką: 36 cm.
Oznaczenie: 7365 22.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Długość ostrza: 17 cm
Nóż Santoku szefa kuchni z ryflowanym ostrzem i drewnianą rączka, do siekania, krojenia i porcjowania.