205,41 zł brutto
Ostrze: 31cm
Nóż obosieczny Thermohauer w kolorze niebieskim.
(95,67 zł 1)
Miecz do tortów, piłka o drobnych ząbkach-standardowy szlif długość: 16 cm
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż do tortów (miecz) to narzędzie o ostrzu hartowanym próżniowo, co gwarantuje jego doskonałą wytrzymałość. Perfekcyjne i nienaganne połączenie ostrza z uchwytem zapewnia precyzję i pewność podczas używania. Wyprofilowany uchwyt wykonany z tworzywa utwardzonego włóknem szklanym uniemożliwia gromadzenie się bakterii, a także umożliwia bezpieczne mycie w zmywarkach. Ten nóż spełnia wszystkie wymogi sanitarnych standardów. Rączka noża wykonana z trwałego tworzywa zapewnia komfort i pewny chwyt podczas dekorowania i krojenia tortów. Ostrze, wykonane z nierdzewnej stali chromo-molibdenowej, jest wyjątkowo ostre i trwałe, umożliwiając precyzyjne cięcie.
Opis
Ostrze: 31cm
Nóż obosieczny Thermohauer w kolorze niebieskim.
Nóż rzeźniczy
Ostrze sztywne 15, 18, 20 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż z jednej strony ząbkowany. Długość ostrza: 36cm.
Nóż drobno ząbkowany o długości ostrza 24cm.
Nóż rzeźnicki.
Ostrze zakrzywione z czubkiem 18 cm, 20 cm, 25 cm, 31 cm, 36 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Profesjonalny nóż do filetowania w kolorze "ostrej pomarańczy". Długość ostrza wynosząca 17 cm pozwala na komfortowe krojenie mięsa.
Nóż z prestiżowej serii No 1. Ostrze noża ma długość 17cm a rękojeść została wykonana z micarty.
Nóż do kebaba, matowe polerowane ostrze, długość ostrza 30 cm.
Długość całkowita z rączką: 44 cm.
Dostępne kolory: czarny.
Długi i cienki nóż do plastrowania. Ostrze tego noża posiada 30 cm długości i 1,9 mm szerokości. Rękojeść to Pro-grip wykonana z PP oraz TPE.
Nóż do porcjowania z rękojeścią Swiss Modern to niezawodne narzędzie do krojenia większych porcji mięsa i wędlin. Ostrze z odpornej stali nierdzewnej i ergonomiczna rękojeść z materiału syntetycznego zapewniają efektywność i komfort użytkowania.
Nóż do steków.
Ostrze zakrzywione, sztywne, długość 26 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do kebaba o szerszym ostrzu mające długość 280 mm.
Nóż o długości 280 mm ostrza i z rękojeścią typu A.
Nóż do wędlin i ryb, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 22 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Długość całkowita z rączką: 36 cm.
Oznaczenie: 7365 22.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Długość ostrza: 26 cm
Ostrze ząbkowane-standardowe z zaokrąglonym czubkiem wykonane ze stali nierdzewnej.
Thermohauser nóż ząbkowany o długości ostrza 31cm i szerokości 3,4cm.