Nóż rzeźniczy z czubkiem Victorinox Fibrox

Victorinox, nóż do mięsa, przeznaczony dla przemysłu masarskiego i rzeźni. Wykonany z najlepszych materiałów, stali nierdzewnej oraz poliamidu. Dostępny w różnych długościach.

Nóż szeroki z ostrym czubkiem (sztychem), świetnie sprawdzi się przy oddzielaniu poszczególnych partii mięsa od kości. Jest to także profesjonalny nóż do cięcia na kawałki. Polecamy go pracownikom zakładów przetwórstwa mięsnego ale także szefom kuchni w gastronomiach, firmom cateringowym a także amatorom gotowania. Czyli wszystkim osobom ceniącym sobie jakość, wytrzymałość i żywotność. Cechy, które są szczególnie wymagane w przypadku noży.

Rękojeść została wykonana z poliamidu i posiada chropowatą strukturę, dzięki temu nóż pewniej leży w dłoni i zmniejsza to ryzyko ześlizgnięcia się dłoni na ostrze noża. Dodatkowo, rękojeść jest odpowiednio wyprofilowana i ergonomiczna.

Najważniejsze cechy produktu:

  • Dostępne długości z rękojeścią w kolorze czarnym: 18 cm, 20 cm, 25 cm, 31 cm, 36 cm
  • Dostępna długość noża z rękojeścią w kolorze niebieskim, czerwonym i żółtym: 25 cm
  • Ostrze ze stali nierdzewnej, z szerokim czubkiem
  • Rękojeść z poliamidu, antypoślizgowa, higieniczna, ergonomiczna
  • Przeznaczenie: nóż rzeźniczy, nóż do masarni, do krojenia na kawałki i oddzielania mięsa od kości
  • Można myć w zmywarce
  • Sterylizacja maksymalnie w temperaturze do 110 stopni Celsjusza
5.7403.18

Opis

Elastyczność ostrza
Sztywne
Rodzaj ostrza
Ostrze standardowe
Długość ostrza (cm)
18
20
25
31
36

Specyficzne kody

ean13
7611160504166

Zobacz także

16 innych produktów w tej samej kategorii: