Gałkownica/porcjonetka do lodów, 24ml, Ø 51 mm, Thermohauser

Kulki lodów jak z wymarzonego menu – teraz to możliwe dzięki narzędziu do porcjowania lodów Thermohauser 83000.13032. To niezastąpione wyposażenie dla profesjonalistów w lodziarniach i kawiarniach, a także nieocenione w kuchni restauracji, kawiarni czy hotelu, gdzie lody są stałym punktem menu, oraz w zastosowaniu domowym.

Decydując się na to narzędzie, wybierasz wysoką jakość wykonania oraz praktyczne podejście do formowania idealnych kul lodów. Wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej, z wygodnym, niebieskim uchwytem z tworzywa sztucznego, to narzędzie umożliwia łatwe formowanie lodów w kulki o średnicy 5.1 cm, o objętości aż 42 ml.

Porcjonowane z precyzją, każda kula lodów prezentuje się apetycznie i profesjonalnie, co sprawia, że to narzędzie to nie tylko element wyposażenia, ale wręcz kluczowy w miejscu, gdzie lody są serwowane. Dodatkowo, ergonomiczny uchwyt z tworzywa sztucznego w kolorze niebieskim zapewnia komfort i łatwość obsługi.

Narzędzia do lodów Thermohauser są dostępne w różnych rozmiarach, pozwalając dostosować wielkość porcji do indywidualnych preferencji. Bez względu na to, czy serwujesz niewielkie porcje jako dodatek do deseru, czy imponujące kulki dla największych smakoszy – to narzędzie spełni Twoje oczekiwania.

Po zakończeniu korzystania, łatwo je umyjesz pod bieżącą ciepłą wodą, co zapewnia długą żywotność przy minimalnym nakładzie pracy. Dlatego inwestując w narzędzie do porcjowania lodów Thermohauser 83000.13032, inwestujesz nie tylko w profesjonalizm, ale także w doskonały smak, który sprawi, że serwowane desery staną się prawdziwym rarytasem dla Twoich klientów i gości.

83000.13032

16 innych produktów w tej samej kategorii: