
12 298,77 zł brutto
Wydajność krojenia w trybie półautomatycznym przy minimalnym skoku 60 plastrów/min.
Grubość krojonego plastra 0 - 24mm (regulacja płynna).
Czas realizacji do 2 tygodni.
Jest 9 produktów.
Wydajność krojenia w trybie półautomatycznym przy minimalnym skoku 60 plastrów/min.
Grubość krojonego plastra 0 - 24mm (regulacja płynna).
Czas realizacji do 2 tygodni.
Idealna do krojenia serów twardych, miękkich i suchych.
Wymiary stołu podawczego 200 x 200mm.
Grubość krojonego plastra 0 – 8mm.
Idealna do krojenia serów twardych, miękkich i wędzonych.
Grubość krojonego plastra 0 - 16 mm
Idealna do krojenia wędlin twardych, miękkich i suchych.
Grubość krojonego plastra 0 – 8mm.
Przeznaczona do użytku w sklepach, cateringu i gastronomii.
Grubość krojonego plastra 0 - 16 mm.
Wydajność krojenia w trybie półautomatycznym przy minimalnym skoku 60 plastrów/min.
Grubość krojonego plastra 0 – 24mm.
Idealna do cięcia świeżego, schłodzonego lub zamrożonego mięsa z kością lub bez kości, drobiu oraz ryb.
Profesjonalne urządzenie, wilk do rozdrabniania mięsa o wydajności 250 kg/h.
profesjonalne urządzenie do rozdrabniania mięsa