3 836,37 zł brutto
Idealna do krojenia wędlin twardych, miękkich i suchych.
Grubość krojonego plastra 0 – 8mm.
Jest 11 produktów.
Idealna do krojenia wędlin twardych, miękkich i suchych.
Grubość krojonego plastra 0 – 8mm.
Idealna do krojenia serów twardych, miękkich i wędzonych.
Grubość krojonego plastra 0 - 16 mm
Idealna do cięcia świeżego, schłodzonego lub zamrożonego mięsa z kością lub bez kości, drobiu oraz ryb.
Wydajność krojenia w trybie półautomatycznym przy minimalnym skoku 60 plastrów/min.
Grubość krojonego plastra 0 – 24mm.
Wydajność krojenia w trybie półautomatycznym przy minimalnym skoku 60 plastrów/min.
Grubość krojonego plastra 0 - 24mm (regulacja płynna).
Przemysłowy wilk do mielenia mięsa cenionego producenta Ma-Ga. Urządzenie o dużej wydajności, wynoszącej do 250 kg/h. Przeznaczone dla firm gastronomicznych, cateringowych oraz dla małych masarni.
Gastronomiczny wilk do mielenia mięsa, o przepustowości do 250 kg/h. Maszyna jest dedykowana do restauracji, barów, małych stołówek i innych miejsc żywienia zbiorowego. Wykonana ze stali nierdzewnej, z UNGER 3
Wilk do mięsa TC12 z sitkiem 4.5mm, 6mm, 8mm.
Idealny do mielenia mięsa surowego.
Maszynka do mielenia mięsa. Wydajność do 200 kg/h. Obroty silnika 80 obr/min.