3 934,77 zł brutto
Grill kebabowy HENDI Profi Line to doskonały wybór dla profesjonalnych kucharzy i restauracji, oferujący nie tylko doskonałe parametry, ale także trwałość i jakość spełniającą najwyższe standardy branżowe.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Grill kebabowy HENDI Profi Line to doskonały wybór dla profesjonalnych kucharzy i restauracji, oferujący nie tylko doskonałe parametry, ale także trwałość i jakość spełniającą najwyższe standardy branżowe.
Pionowy opiekacz gazowy do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 63 cm i ciężarze do 70 kg.
Profesjonalny opiekacz waga 18 kg.
Dwie osobne płyty gładkie, żeliwne z powłoką ceramiczną.
Wymiar powierzchni grzewczej 500x255 mm/ moc 1800 watt.
Profesjonalny opiekacz waga 22 kg.
2 płytki gładkie, płytki żeliwne z powłoką ceramiczną.
OBIE PŁYTKI ZDEJMOWALNE DO ŁATWEGO CZYSZCZENIA.
Wymiar płytki 355x255 mm/ moc 2100 watt.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 46 cm i ciężarze do 30 kg.
Profesjonalny opiekacz waga 22 kg.
Płytki gładkie ze szkła ceramicznego.
Dwie płytki 260x290 mm/ moc 3000 watt.
Bardzo wydajny grill kontaktowy z dużą powierzchnią grillową i zintegrowanym timerem – solidna konstrukcja z płytami grillowymi z żeliwa gwarantuje dobrą jakość i czystość podczas przyrządzania potraw.