20 368,80 zł brutto
Taca z systemem ochrony dłoni. Pojemność tacy:
model stołowy - 23L
model podłogowy - 52 L
Innowacyjna, niezwykle kompaktowa chłodzona maszynka do mielenia mięsa. Wersja 400V
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Maszynka do mielenia mięsa, model TC 22 Barcellona Q Ice od Sirman, to zaawansowane urządzenie z innowacyjnym układem chłodzenia opartym na technologii termoelektrycznej. Dzięki temu rozwiązaniu, maszynka działa energooszczędnie bez potrzeby stosowania sprężarki ani gazu
Wydajny moduł termoelektryczny o mocy 70W utrzymuje odpowiednią temperaturę podczas mielenia mięsa. Chłodzona szyjka podająca i końcówka mieląca zapewniają optymalne warunki pracy, a automatyczna regulacja temperatury ułatwia kontrolę procesu.
Konstrukcja maszynki została zaprojektowana z myślą o higienie. Zdejmowana tacka ze stali nierdzewnej oraz szyjka podająca są łatwe do czyszczenia, zapewniając bezpieczne i higieniczne użytkowanie. Maszynka oferuje identyczne właściwości mielące jak popularny model Barcellona, a kwadratowa szyjka podająca umożliwia wydajne mielenie nawet wstępnie zmielonego mięsa.
Bezpieczeństwo użytkowania jest zapewnione dzięki ochronie termicznej silników jednofazowych oraz szybkiemu i wytrzymałemu układowi blokady głowicy, opatentowanemu w wersji 32.
Dodatkowo, dostępne opcjonalne akcesoria, takie jak system Total/Half Unger, narzędzie do formowania hamburgerów, zestaw do faszerowania, ponadgabarytowa tacka i zabezpieczenie wyjścia głowicy dla płytek o średnicy powyżej 8 mm, dodają wszechstronności tej maszynce. To doskonałe narzędzie zarówno dla profesjonalnych kucharzy, jak i pasjonatów gotowania w domu, którzy pragną mieć pełną kontrolę nad procesem mielenia mięsa.
Model: | TC 22 BARCELLONA Q ICE |
Zasilanie: | 1472 W |
Źródło zasilania: | 400 V / 50 Hz |
Moc modułu termoelektrycznego: | 70 W |
Wydajność/godz.: | 350 kg/godz. |
Standardowa płyta: | ø 4,5 mm |
Wymiar A: | 250 mm |
Wymiar B: | 185 mm |
Wymiar C: | 310 mm |
Wymiar D: | 350 mm |
Wymiar E: | 225 mm |
Wymiar F: | 540 mm |
Wymiar G: | 615 mm |
Wymiar U: | 64 mm |
Wymiar V: | 64 mm |
Masa netto: | 34 kg |
Wymiary transportowe: | 720x570x770 mm |
Masa brutto: | 44 kg |
Kod HS: | 84385000 |
Taca z systemem ochrony dłoni. Pojemność tacy:
model stołowy - 23L
model podłogowy - 52 L
Wydajność: 400 kg/godz
Wersja z silnikiem 3 fazowym, 400V/50Hz
Maszynka do mielenia mięsa ze stali nierdzewnej o wadze 36 kg.
Maszynka do mielenia o mocy 750W i w wersji zasilanej 230V.
Wydajność: 350 kg/godz
Dostępne dwie wersje 230V/50Hz i 400V/50Hz
Maszynka do mielenia mięsa jak i tarka. Model zasilany 400V.
Gastronomiczny wilk do mielenia mięsa, o przepustowości do 250 kg/h. Maszyna jest dedykowana do restauracji, barów, małych stołówek i innych miejsc żywienia zbiorowego. Wykonana ze stali nierdzewnej, z UNGER 3
Prasa do pomidorów, wymienna końcówka do TC 22 Dakota
Maszynka do mięsa. Łatwa w obsłudze i czyszczeniu. Wydajność 95 kg/h.
Wydajność: 350 kg/godz
Maszynka do mielenia mięsa. Wydajność do 200 kg/h. Obroty silnika 80 obr/min.
Wydajność 650 kg/h.
Dostępne wersje 400V/50Hz
Maszynka elektryczna do mielenia mięsa w wersjach TC 22 E 230/50/1 oraz 400/50/3.
Maszynka elektryczna do mielenia mięsa w wersji TC 22 E 400 V / 50 Hz.
Wilko-mieszałka
Maszynka do mielenia mięsa z chłodziarką.
Wydajność 650 kg/h.
Dostępne wersje: 230V/50Hz i 400V/50Hz