43,39 zł brutto
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Taca 10L z system ochrony dłoni.
Noże i sitka wysokiej jakości wykonane przez L&W Lumbeck&Wolter.
Unger-5 / H-82 system poczwórnego cięcia
Zawiera: 2 pierścienie kompensacyjne i 1 nóż H82 dostarczane jako system Unger-3 do cięcia podwójnego (2 płytki i 1 nóż) i Unger-2 system do ciecia pojedynczego (1 płytka i 1 nóż)
Maszynki do mięsa Talsa standardowo wyposażone są w noże wykonane ze stali nierdzewnej o najwyższej wytrzymałości i trwałości niemieckiej marki Lumbeck&Wolter.
Sita wykonane są w 100% ze stali nierdzewnej AISI420. Materiał ten charakteryzuje się znacznie mniejszym zużyciem, co wydłuża żywotność sit.
Model: | W82-U5 Stołowy |
Pojemność misy: | 10l |
Przepustowość: | 300-350 kg/h |
Moc: | 1,1 kW |
Napięcie: | 400/380 V - 2,5 A |
Waga net.: | 47 kg |
Poziom hałasu: | 60 dB |
Wymiar A | 31 cm |
Wymiar B | 62 cm |
Wymiar C | 46 cm |
Wymiar D | 52 cm |
Wymiar E | 17 cm |
Wymiar F | 26 cm |
Wymiar G | 33 cm |
Praca w temperaturze: | +5 do +40°C |
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Wózek do transportu pojemników i skrzynek EURO. Przeznaczony dla zakładów przetwórstwa spożywczego, mięsnego i rybnego. Wykonany ze stali nierdzewnej na kółkach z poliamidu.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Plastikowa skrobaczka ręczna do usuwania odpornego brudu z różnych powierzchni.
Włoska marka Safeway. Buty robocze BHP niskie, białe mokasyny, wsuwane przeznaczone do pracy w sektorach spożywczych i zakładach mięsnych.
Nóż do trybowania, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 13 cm. Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra - ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Metkownica w komplecie z igłą ze stali nierdzewnej do zakładnia etykiet na produkty spożywcze.
Idealna do sklepów mięsnych, lokali gastronomicznych
Zarękawki foliowe jednorazowe. Kolor niebieski i biały PE100. Opakowanie 100 szt.
STEEL FLASH to preparat przeznaczony do czyszczenia i konserwacji powierzchni wykonanych ze stali nierdzewnej lub innych metali szlachetnych, nieszlachetnych oraz ich stopów.
Skutecznie niszczy bakterie, drożdże oraz pleśnie
Mydła w płynie są roztworami delikatnych substancji myjących zawierających dodatki wspomagające działanie myjące oraz nadające specjalne właściwości kosmetyczne.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Ergo Steel III to niezwykle przydatne urządzenie w hali produkcyjnej. W trakcie codziennego użytkowania, gdy nóż traci swoją ostrość, operator może błyskawicznie przeciągnąć ostrze przez pręty Ergo Steel III. Zamontowany pod każdym z prętów zamknięty mechanizm sprężynowy zapewnia idealnie ostre ostrze i odpowiednie naprężenie pomiędzy ostrzonym nożem a prętami. Ergo Steel III równocześnie wyrównuje obydwie krawędzie ostrza, pozwalając uzyskać doskonały efekt w zaledwie kilka sekund.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Wykonane ze stali ocynkowanej. Dostępne małe i duże. Opakowanie 50 szt.
Wymiary:
Cena nie zawiera metalowej podstawki.
Wymiary: 70x105 mm; 55x90 mm
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Etykiety cenowe laminowane.Wykonane z kartonu + dwustronnego laminatu z marginesami. Format A6.
Opakowanie zawiera 50 sztuk.
Wydajność: 400 kg/h
Dostępne dwie wersje 230V/50Hz i 400V/50Hz
Taca z systemem ochrony dłoni. Pojemność tacy:
model stołowy - 23L
model podłogowy - 52 L
Maszynka do mielenia mięsa ze stali nierdzewnej o wadze 36 kg.
Maszynka do mielenia mięsa Bartscher 12SQO to profesjonalne urządzenie, które znacząco ułatwia proces mielenia mięsa w kuchni. Dzięki swojej dużej mocy, wszechstronności i trwałej konstrukcji jest doskonałym wyborem dla restauracji, zakładów przetwórstwa mięsa i wymagających kucharzy. Jednak brak funkcji ruchu powrotnego może wpłynąć na komfort użytkowania.
Wilko-mieszałka
Maszynka marki Sirman, wersja z zasilaniem 3-fazowym o napięciu 400V.
Maszynka do mielenia mięsa z chłodziarką.
Wydajność 650 kg/h.
Dostępne wersje: 230V/50Hz i 400V/50Hz
Innowacyjna, niezwykle kompaktowa chłodzona maszynka do mielenia mięsa.
Wilko - mieszałka
Wydajność: 1000-1200 kg/godz
Maszynka do mielenia mięsa FW10 Bartscher to niezastąpione narzędzie kuchenne, które umożliwia szybkie, skuteczne i bezpieczne mielenie mięsa w różnych formach. Dzięki wyjątkowej mocy, licznych akcesoriach i solidnej konstrukcji, ta maszynka sprosta oczekiwaniom zarówno profesjonalnych kucharzy, jak i amatorów gotowania, przyczyniając się do doskonałych wyników kulinarnych.
Maszynka elektryczna do mielenia mięsa w wersjach TC 22 E 230/50/1 oraz 400/50/3.
Wydajność: 350 kg/godz
Gastronomiczny wilk do mielenia mięsa, o przepustowości do 250 kg/h. Maszyna jest dedykowana do restauracji, barów, małych stołówek i innych miejsc żywienia zbiorowego. Wykonana ze stali nierdzewnej, z UNGER 3
Wilko - mieszałka
Wydajność: 1000-1200 kg/godz
Wydajność: 350 kg/godz
Dostępne dwie wersje 230V/50Hz i 400V/50Hz