6 705,96 zł brutto
Maszynka do mięsa. Łatwa w obsłudze i czyszczeniu. Wydajność 95 kg/h.
Duża wydajność - 85kg/h. Moc: 550W – 0,75 KM.
Wersja CE, stopień ochrony IP54.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Niezwykle wydajna, elektryczna maszynka do mielenia mięsa, zgodna z normą CE. Urządzenie do mielenia wykonane z anodowanego aluminium i ABS, posiada wentylowany silnik, dzięki czemu może być użytkowana przez długi czas. Spełni oczekiwania wielu wymagających klientów, którzy oczekują dużej wydajności w rozsądnej cenie i przy zachowaniu wysokiej jakości urządzenia.
Przekładnia jest w kąpieli olejowej, co chroni ją przed zatarciem. Wykorzystane koła zębate są odpowiednio szlifowane i dodatkowo hartowane, co jeszcze bardziej przyczynia się do żywotności maszyny. Dodatkowo, jest możliwość dokupienia specjalnej końcówki do przecierania pomidorów i wyrabiania sosu.
Maszynka do mielenia mięsa posiada także specjalną komorę do przechowywania noży i płyt, co jest bardzo wygodne i dzięki czemu nie zgubimy elementów.
Możliwość dokupienia końcówki do przecierania pomidorów.
Model | TC 12 DENVER |
Moc | 550W – 0,75 KM |
Źródło zasilania | 230-400V/50Hz |
Standardowa płyta | ø 4,5 mm |
Wydajność/godz. | 85 kg/godz. |
Wymiar A | 275 mm |
Wymiar B | 190 mm |
Wymiar C | 377 mm |
Wymiar D | 366 mm |
Wymiar E | 100 mm |
Wymiar F | 375 mm |
Wymiar G | 452 mm |
Masa netto | 15 kg |
Kod HS | 84385000 |
Maszynka do mięsa. Łatwa w obsłudze i czyszczeniu. Wydajność 95 kg/h.
Dzbanek ze stali nierdzewnej 0,5 L
Nadziewarka do kiełbas HENDI Profi Line o pojemności 5 litrów to solidne narzędzie, które umożliwia wytwarzanie własnych kiełbas w prosty i efektywny sposób. Wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej 18/8, łączy trwałość z najwyższymi standardami higieny, spełniając wszelkie potrzeby w branży spożywczej. Ta nadziewarka wyróżnia się wyjątkowymi cechami, takimi jak trwała konstrukcja, precyzyjne nadziewanie, oraz różnorodność lejków, co pozwala na produkcję kiełbas o różnych rozmiarach i smakach. Dzięki niej, proces przygotowywania własnych kiełbas staje się prostszy i bardziej efektywny.
Miska wysoka ze stali nierdzewnej 1 L
Klapa ze stali nierdzewnej do pojemnikow na składniki
Lejek z tworzywa : Ø 10, 18, 25 w zestawie.
Taca 10L z system ochrony dłoni.
Noże i sitka wysokiej jakości wykonane przez Lumbeck & Wolter
Kompaktowa wysokowydajna maszynka do mielenia mięsa. Elementy sterujące 24V z ruchem wstecznym (wersje CE), stopień ochrony IP 54.
Szybki mocny system blokady głowicy (opatentowany w wersji 32).
Wydajność: 500 kg/godz
Kontener ze stali nierdzewnej na kości i inne elementy. Na szynach przystosowanych do transportowania na wózku widłowym.
Innowacyjna, niezwykle kompaktowa chłodzona maszynka do mielenia mięsa.
Nadziewarka do kiełbas marki SIRMAN z obrotowym cylindrem.
Wymiary: 380 x 235 x 120mm
Pojemność: 1,7 l
Użycie: Przenoszenie składników
Tłokowa nadziewarka do kiełbas, z włącznikiem na pedał. Lejek z tworzywa: Ø 10, 18, 25 w zestawie.
Opcjonalnie: lejki ze stali nierdzewnej Ø16, 20, 26, 38 mm.
Wilko - mieszałka
Wydajność: 1000-1200 kg/godz
Maszynka do mielenia mięsa jak i tarka. Model zasilany 400V.
Dyspenser na składniki
Objętość: 15 L
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4-8 tygodni.