287,82 zł brutto
Kompaktowy termometr na podczerwień (80 mm) dopasowany do każdej kieszeni.
Termometr do mroźni i lodówek HENDI to niezbędne narzędzie dla każdej kuchni, restauracji lub sklepu spożywczego, gdzie konieczne jest utrzymanie odpowiednich temperatur przechowywania produktów spożywczych.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Termometr do mroźni i lodówek marki HENDI to niezawodne narzędzie, które zapewnia precyzyjny pomiar temperatury wewnątrz mroźni oraz lodówek. Jego obudowa wykonana jest ze stali nierdzewnej, co gwarantuje trwałość i higieniczność. Wyposażony w automatyczne wyłączanie, aby oszczędzać energię. Jednostka pomiaru temperatury jest wyrażona w stopniach Celsjusza, a duża i czytelna tarcza ułatwia odczyt wyników pomiarów.
Zakres temperatury od / temperatura minimalna (°C): | -50 |
Zakres temperatury do / temperatura maksymalna (°C): | 25 |
Jednostka temperatury: | Celsjusz |
Materiały: | Stal nierdzewna |
Wysokość (mm): | 70 |
Długość (mm): | 60 |
Panel sterowania: | Analogowy |
Średnica (mm): | 60 |
EAN: | 8711369271186 |
Waga netto (kg): | 0.03 |
Szerokość (mm): | 40 |
Bateria w zestawie: | Nie |
Kompaktowy termometr na podczerwień (80 mm) dopasowany do każdej kieszeni.
Solidny wodoodporny minitermometr, który po użyciu np. do punktowego pomiaru temperatury w produkcji żywności można po prostu umyć pod bieżącą wodą, a nawet w zmywarce do naczyń.
Termometr z sondą marki HENDI to niezawodne narzędzie, które doskonale sprawdzi się w każdej kuchni. Dzięki precyzyjnemu pomiarowi temperatury w zakresie od 0ºC do 100ºC oraz solidnej konstrukcji ze stali nierdzewnej, zapewnia on nie tylko dokładne pomiary, ale także trwałość i higieniczność.
Termometr cyfrowy z sondą marki HENDI to niezastąpione narzędzie dla profesjonalistów w branży gastronomicznej oraz pasjonatów gotowania. Zapewnia szybki, dokładny i niezawodny odczyt temperatury w szerokim zakresie, przy jednoczesnym zachowaniu bezpieczeństwa i higieny.
Przyrząd do pomiaru różnicy temperatur, współpracujący z aplikacją mobilną.
Termometr testo 106 – praktyczny i wiarygodny pomiar temperatury produktów spożywczych podczas produkcji, transportu i odbioru towaru. To niezawodne narzędzie pomiarowe, nieodzowne w kuchniach przemysłowych, restauracjach, supermarketach.
Zestaw termometrów do steków z sondą marki HENDI to niezbędny zestaw dla każdego kucharza, który dba o precyzję i doskonały smak swoich potraw.
Termometr spożywczy testo 103 ma niewiele ponad 11 cm, dzięki czemu jest najmniejszym składanym termometrem do żywności w swojej klasie.
Termometr spożywczy testo 106 zestaw, to praktyczny i wiarygodny przyrząd pomiarowy. Termometr z sondą testo 106, spełniający normę EN 13485 i HACCAP jest nieodzownym miernikiem do kontroli bezpieczeństwa żywności.
Kontrola jakości dostaw, produkcja, przetwarzanie i magazynowanie żywności - pirometr testo 104 -IR dzięki szybkiemu pomiarowi temperatury na podczerwień , umożliwia kontrolę bezpieczeństwa żywności w przemyśle spożywczym i sektorze gastronomicznym.
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Termometr gastronomiczny cyfrowy HENDI to niezbędne narzędzie dla każdego szefa kuchni, kucharza czy pasjonata gotowania, zapewniające precyzyjne pomiary temperatury i ułatwiające osiągnięcie doskonałych rezultatów kulinarnych.
Termometr elektroniczny -50°C do 300°C.
Termometr do spieniania mleka HENDI to niezawodne narzędzie, które ułatwia osiągnięcie doskonałej piany mlecznej do kawowych napojów.
Termometr A3000 TP to niezbędne narzędzie dla profesjonalnych kucharzy, którzy cenią sobie precyzję i niezawodność w kontroli temperatury potraw. Jego uniwersalność oraz solidne wykonanie sprawiają, że doskonale spełnia oczekiwania w różnorodnych warunkach kuchennych.
Urządzenie współpracujące z aplikacją mobilną