82,41 zł brutto
Trybownik o wąskiej budowie oraz półelastycznym ostrzu o długości 9,5 cm.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, wąskie i elastyczny 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż, legendarnej szwajcarskiej firmy Victorinox z serii Swibo, został wyposażony w ostre elastyczne ostrze, wykonane ze stali nierdzewnej najwyższej jakości. Nóż jest wąski, co pozwala na dotarcie do trudno dostępnych miejsc. Dedykowany dla przemysłu mięsnego, gastronomii oraz firm cateringowych.
Uchwyt noża wykonany z tworzywa sztucznego, poliamidu, które posiada wiele pożądanych cech. Jest niezwykle wytrzymały, posiada wysoki stopień udarności, co przekłada się na odporność na uderzenia oraz złamania. Wysoka sztywność uchwytu a także ergonomiczny kształt sprawia, że nóż bardzo dobrze leży w dłoni u operatora.
Trzeba zaznaczyć, że wszystkie noże Victorinox z serii Swibo posiadają rękojeść w jaskrawym żółto pomarańczowym kolorze, co przekłada się na zwiększone bezpieczeństwo użytkowników.
Opis
Trybownik o wąskiej budowie oraz półelastycznym ostrzu o długości 9,5 cm.
Trybownik o ostrzu wyprofilowanym ku górze i ergonomicznej rękojeści typu G-grip.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, ryflowane
Klasyczny kształt z prostym tylnym ostrzem.
Długość ostrza 13 cm.
Długość całkowita z rączką : 27 cm.
Waga: 114 g.
Dostępne kolory: czarny
Nóż do oddzielania mięsa od kości o długości 16 cm ostrza i z rękojeścią RMH.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, ryflowane
Klasyczny kształt z prostym tylnym ostrzem
Długość ostrza 16 cm
Długość całkowita z rączką: 30 cm
Waga: 116 g.
Dostępne kolory: czarny
Oznaczenie: 3105 wwl 16
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, elastyczne.
Długość ostrza 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Oznaczenie : 11250 15.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik z ryflowanym ostrzem ze stali nierdzewnej oraz ergonomiczną rękojeścią.
Trybownik o ostrzu mającym 200 mm oraz rękojeść z polipropylenu.
Nóż do trybownia, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Szeroki i zagięty ku górze trybownik o długości ostrza 16 cm.
Nóż do trybowania, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 17 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Półelastyczny trybownik o długości ostrza 13 cm i rączką RMH.
Nóż trybownik wygięty twardy.
Dick Ergogrip 15 cm.
Nóż do trybowania ostrze zakrzywione, sztywne 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony, biały
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.