
80,50 zł brutto
Jest 11 produktów.
Akcesoria i wyposażenie dla gastronomii, które cechuje elegancka stylistyka, solidna jakość wykonania i przystępna cena.
Akcesoria i wyposażenie dla gastronomii, które cechuje elegancka stylistyka, solidna jakość wykonania i przystępna cena
Etażera wykonana z naturalnego kamienia łupkowego. Schłodzona posiada doskonałe właściwości termoizolacyjne. Specjalnie zaimpregnowana, wodoodporna powierzchnia pozwala na bezpośredni kontakt z żywnością. Nie nadaje się do mycia w zmywarkach.
Polecana szczególnie do ekspozycji dżemów i miodu etażera bufetowa daje wiele możliwości zastosowania. W skład zestawu wchodzą: 4 szklane miseczki o pojemności 0,5 l, 4 uchylne pokrywy z tworzywa z karteczkami do opisu produktu, stojak ze stali chromowanej, jeden podwójny i dwa pojedyncze pierścienie do zamocowania pojemników.
Polecana szczególnie do ekspozycji różnorakich bakalii etażera bufetowa daje wiele możliwości zastosowania. W skład zestawu wchodzą: 6 szklanych miseczek o pojemności 0,5 l, stojak ze stali chromowanej, dwa podwójne i dwa pojedyncze pierścienie do zamocowania pojemników. Poszczególne elementy do kupienia również osobno.
Etażera bufetowa polecana szczególnie do ekspozycji płatków śniadaniowych i sałatek, daje wiele możliwości zastosowania. W skład zestawu wchodzą: 3 szklane misy o pojemności 0,5 l, 3 uchylne pokrywy z tworzywa z karteczkami do opisu produktu oraz podstawa ze stali chromowanej. Poszczególne elementy do kupienia również osobno.
Etażerka dwupoziomowa "Iron":
1 stelaż metalowy czarny
2 tace z drewna akacjowego: ø 23 cm, wys.: 1,5 cm / ø 30 cm, wys.: 2,5 cm
2 tabliczki opisowe 15 x 10,5 cm
Dwupoziomowa etażerka do wypieków i deserów
Wymiary: 26 x 26 x 54 cm
Uniwersalna patera do ekspozycji owoców, ciast, czy przystawek. Elementy łączące poszczególne poziomy wykonane ze stali chromowanej wysokopolerowanej, zakończona złoconą gałką. Łatwa w montażu
Uniwersalna patera do ekspozycji owoców, ciast, czy przystawek. Elementy łączące poszczególne poziomy wykonane ze stali chromowanej wysokopolerowanej, zakończona złoconą gałką. Łatwa w montażu
Etażerki różnią się przede wszystkim liczbą poziomów – od dwupoziomowych, przez trzypoziomowe, aż po te z czterema i więcej półkami. Możemy spotkać etażerki z tworzyw sztucznych, stali nierdzewnej, a także z naturalnych surowców takich jak drewno czy kamień. Etażerka metalowa dzięki swojej konstrukcji jest stabilna, co jest szczególnie ważne podczas obsługi większej liczby gości, jak na weselach.
Oprócz tradycyjnego serwowania ciast i wypieków etażerki doskonale nadają się do prezentowania owoców. Pokrojone jabłka, gruszki czy egzotyczne ananasy prezentują się na nich wyjątkowo apetycznie. Etażerka na owoce jest nie tylko praktyczna, ale również stanowi ważny element dekoracyjny stołu.
Głównym przeznaczeniem etażerki bufetowej jest ekspozycja różnorodnych produktów, w tym płatków śniadaniowych czy sałatek. Dzięki niej każdy produkt jest łatwo dostępny dla gości. Taki stojak na przekąski posiada kilka szklanych mis, które są idealne do serwowania różnego rodzaju dań.
W Wammie oferujemy różne rodzaje etażerek, które doskonale sprawdzą się do obsługi bufetów, cateringów i wszelkiego rodzaju eventów. Dzięki tej różnorodności każda firma cateringowa znajdzie coś potrzebnego do swojego wyposażenia.