4 752,72 zł brutto
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Grill kontaktowy Panini Bartscher to wszechstronne urządzenie, które oferuje precyzyjną kontrolę temperatury i trwałą konstrukcję, zapewniając tym samym doskonałe efekty przy przygotowywaniu różnorodnych potraw.
Profesjonalny opiekacz waga 22 kg.
2 płytki gładkie, płytki żeliwne z powłoką ceramiczną.
OBIE PŁYTKI ZDEJMOWALNE DO ŁATWEGO CZYSZCZENIA.
Wymiar płytki 355x255 mm/ moc 2100 watt.
Grill kebabowy HENDI Profi Line to doskonały wybór dla profesjonalnych kucharzy i restauracji, oferujący nie tylko doskonałe parametry, ale także trwałość i jakość spełniającą najwyższe standardy branżowe.
Profesjonalny opiekacz waga 18 kg.
Płyta ryflowana , żeliwna z powłoką ceramiczną.
Wymiar płytki 500x255 mm/ moc 1550 watt.
Profesjonalny grill kontaktowy z płytami ryflowanymi, wykonanymi ze szkła ceramicznego.
Waga 30 kg.
Wymiar płytki 530x255 mm
Moc 3200 watt.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 45 cm i ciężarze do 40 kg.
Wersja z obydwoma gładkimi płytami.