322,26 zł brutto
Termometr spożywczy testo 103 ma niewiele ponad 11 cm, dzięki czemu jest najmniejszym składanym termometrem do żywności w swojej klasie.
Wytrzymały przyrząd do pomiaru pH/°C w żywności z automatyczną kompensacją temperatury. Końcówka pomiarowa może być wymieniana przez użytkownika. Zastosowanie diafragmy ze szczelinkami (a nie z porami), czyni sondę odporną na mikrocząsteczki "biozabrudzeń" z przemysłu spożywczego i farmaceutycznego.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Wytrzymały przyrząd do pomiaru pH i temperatury w mięsie z automatyczną kompensacją temperatury.
Zakres dostawy: pehametr testo 205, pojemnik z żelem do przechowywania elektrody, uchwyt ścienny , bufor pH7, bufor pH4, walizka AL.
Pomiar temperatury - NTC | |
---|---|
Zakres pomiarowy |
0 do +60 °C (krótkotrwałe do +80 °C) |
Dokładność |
±0,4 °C |
Rozdzielczość |
0,1 °C |
pH - elektroda | |
---|---|
Zakres pomiarowy |
0 do 14 pH |
Dokładność |
±0,02 pH |
Rozdzielczość |
0,01 pH |
Ogólne dane techniczne | |
---|---|
Waga |
135 g |
Wymiary |
145 x 38 x 167 mm ((LxWxH)) |
Temperatura pracy |
0 do +50 °C |
Materiał obudowy |
Tworzywo sztuczne (ABS) |
Klasa zabezpieczenia |
IP65 |
Kolor produktu |
biały |
Dopuszczenia |
CE 2014/30/EU |
Długość próbnika |
25 mm |
Średnica sondy |
11 mm |
Standardy |
DIN EN 12830 |
Typ baterii |
4 x bateria guzikowa (LR44) |
Żywotność baterii |
80 godz. (Auto Off 10 Min) |
Wyświetlacz |
LCD |
Rozmiar wyświetlacza |
2-liniowy wyświetlacz |
Szybkość pomiaru |
2 pomiarów na sekundę |
Temperatura składowania |
-20 do +70 °C |
Termometr spożywczy testo 103 ma niewiele ponad 11 cm, dzięki czemu jest najmniejszym składanym termometrem do żywności w swojej klasie.
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Wodoodporny termometr do żywności testo 104 charakteryzuje się wytrzymałym, metalowym mechanizmem składania sondy, pokrytą gumą, antypoślizgową powłoką rękojeści oraz precyzyjnym, stabilnym sensorem temperatury. Idealny termometr HACCP do kontroli bezpieczeństwa żywności w przemyśle spożywczym.
Miernik do pomiaru temperatury - zakres pomiarowy od -50 do +300°C. Zgodny z HACCP oraz normą EN (IP67). Wodoodporny termometr do żywności.
Kontrola jakości dostaw, produkcja, przetwarzanie i magazynowanie żywności - pirometr testo 104 -IR dzięki szybkiemu pomiarowi temperatury na podczerwień , umożliwia kontrolę bezpieczeństwa żywności w przemyśle spożywczym i sektorze gastronomicznym.
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Szybki, dokładny przyrząd do pomiaru temperatury testo 926 - dla sektora spożywczego. Opcjonalny futerał ochronny TopSafe czyni przyrząd odpornym na zabrudzenia i dzięki temu jest on idealny do zastosowań w wielkich kuchniach, hotelach, restauracjach i w przemyśle spożywczym.
Kompaktowy miernik do badania temperatury i pH w cieczach i produktach półstałych/lepkich.
Przyrząd pomiarowy do mierzenia poziomu pH w substancjach lepkich, na przykład galaretki, kremy, mięso, sery, owoce...
Roztwory buforowe 7,00 w butelce z dozownikiem (250 ml) do pehametru.
Zapasowa sonda do pomiaru pH do urządzeń Testo 205.
Roztwory buforowe 4,01 w butelce z dozownikiem (250 ml) do pehametru.
Zapasowa sonda do pomiaru pH do urządzeń Testo 206pH2 .
Wytrzymały przyrząd do pomiaru pH/°C w żywności z automatyczną kompensacją temperatury. Końcówka pomiarowa może być wymieniana przez użytkownika. Zastosowanie diafragmy ze szczelinkami (a nie z porami), czyni sondę odporną na mikrocząsteczki "biozabrudzeń" z przemysłu spożywczego i farmaceutycznego.
Przyrząd pomiarowy, końcówka sondy do pomiaru poziomu pH w substancjach lepkich, zbiornik z żelem do przechowywania, roztwór buforowy pH4+7 250ml, futerał TopSafe uchwyt ścienny/do paska i walizka aluminiowa.
Przyrząd pomiarowy do mierzenia poziomu pH w substancjach lepkich, na przykład galaretki, kremy, mięso, sery, owoce...
Zapasowa sonda do pomiaru pH do urządzeń Testo 206pH1.
Końcówka do przechowywania Testo 206 wypełniona żelem KCI.