322,26 zł brutto
Termometr spożywczy testo 103 ma niewiele ponad 11 cm, dzięki czemu jest najmniejszym składanym termometrem do żywności w swojej klasie.
Termometr testo 106 – praktyczny i wiarygodny pomiar temperatury produktów spożywczych podczas produkcji, transportu i odbioru towaru. To niezawodne narzędzie pomiarowe, nieodzowne w kuchniach przemysłowych, restauracjach, supermarketach.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Testo 106 wraz z wodoszczelnym futerałem ochronnym TopSafe (należy zamówić oddzielnie), spełnia normę EN 13485 i HACCP. Alarm akustyczny z diodą alarmową, po przekroczeniu wartości granicznych (indywidualnie ustawianych). Końcówka pomiarowa sondy, o średnicy 2,2 mm, sprawia, ze nakłucia produktu spożywczego są prawie niewidoczne. Automatyczne rozpoznawanie końca pomiaru (Auto-Hold)
Precyzyjny termometr do żywności testo 106 dokonuje 2 pomiarów na sekundę. Dzięki temu, termometr spożywczy jest doskonałym narzędziem pomiarowym do kontroli jakości dostaw, bezpieczeństwa żywności w cateringu, gastronomii, kuchniach przemysłowych itd.
Termometr do żywności testo 106 z sondą temperatury NTC jest bardzo dokładnym przyrządem pomiarowym. Użytkownik może samodzielnie ustawiać w przyrządzie wartości graniczne temperatury. W przypadku ich przekroczeń, termometr spożywczy generuje alarm akustyczny z diodą alarmową. Oznacza to, że użytkownik natychmiast dostaje informacje o osiągnięciu wartości granicznych temperatury przez produkt. Dodatkową, bardzo praktyczną funkcją jest automatyczne rozpoznawanie końca pomiaru (Auto-Hold).
Termometr spożywczy wraz z futerałem ochronnym TopSafe (należy zamówić oddzielnie), jest wodoszczelny (IP 67) oraz spełnia normę EN 13485 oraz HACCP.
Spełnienie bardzo restrykcyjnych norm HACCP i EN 13485 przez termometr spożywczy testo 106, daje gwarancje, że pomiary dokonywane prze użytkownika są prawidłowe.
Termometr spożywczy testo 106 wraz z futerałem i bateriami.
Testo 106 wraz z wodoszczelnym futerałem ochronnym TopSafe (należy zamówić oddzielnie), spełnia normę EN 13485 i HACCP
Alarm akustyczny z diodą alarmową, po przekroczeniu wartości granicznych (indywidualnie ustawianych)
Końcówka pomiarowa sondy, o średnicy 2,2 mm, sprawia, że nakłucia produktu spożywczego są prawie niewidoczne
Automatyczne rozpoznawanie końca pomiaru (Auto-Hold)
Pomiar temperatury - NTC | |
---|---|
Zakres pomiarowy | -50 do +275 °C |
Dokładność | ±1 % mierz.wart. (+100 do +275 °C) ±0,5 °C (-30 do +99,9 °C) ±1,0 °C (-50 do -30,1 °C) |
Rozdzielczość | 0,1 °C |
Czas reakcji t99 | t99 = 10 sek. (w płynie) |
Szybkość pomiaru | 0,5 sek. |
Ogólne dane techniczne | |
---|---|
Waga | 80 g |
Wymiary | 218 x 34 x 20 mm |
Temperatura pracy | -20 do +50 °C |
Materiał obudowy | Tworzywo sztuczne (ABS) |
Klasa zabezpieczenia | IP67 z futerałem TopSafe |
Kolor produktu | biały |
Długość próbnika | 55 mm |
Długość końcówki próbnika | 17 mm |
Średnica sondy | 3 mm |
Średnica końcówki sondy | 2,3 mm |
Standardy | EN 13485 |
Typ baterii | bateria guzikowa (3 V, CR 2032) |
Żywotność baterii | 350 h |
Wyświetlacz | LCD |
Rozmiar wyświetlacza | 1-liniowy wyświetlacz |
Podświetlenie wyświetlacza | no |
Temperatura składowania | -40 do +70 °C |
Termometr spożywczy testo 103 ma niewiele ponad 11 cm, dzięki czemu jest najmniejszym składanym termometrem do żywności w swojej klasie.
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Wodoodporny termometr do żywności testo 104 charakteryzuje się wytrzymałym, metalowym mechanizmem składania sondy, pokrytą gumą, antypoślizgową powłoką rękojeści oraz precyzyjnym, stabilnym sensorem temperatury. Idealny termometr HACCP do kontroli bezpieczeństwa żywności w przemyśle spożywczym.
Miernik do pomiaru temperatury - zakres pomiarowy od -50 do +300°C. Zgodny z HACCP oraz normą EN (IP67). Wodoodporny termometr do żywności.
Kontrola jakości dostaw, produkcja, przetwarzanie i magazynowanie żywności - pirometr testo 104 -IR dzięki szybkiemu pomiarowi temperatury na podczerwień , umożliwia kontrolę bezpieczeństwa żywności w przemyśle spożywczym i sektorze gastronomicznym.
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Szybki, dokładny przyrząd do pomiaru temperatury testo 926 - dla sektora spożywczego. Opcjonalny futerał ochronny TopSafe czyni przyrząd odpornym na zabrudzenia i dzięki temu jest on idealny do zastosowań w wielkich kuchniach, hotelach, restauracjach i w przemyśle spożywczym.
Wytrzymały przyrząd do pomiaru pH/°C w żywności z automatyczną kompensacją temperatury. Końcówka pomiarowa może być wymieniana przez użytkownika. Zastosowanie diafragmy ze szczelinkami (a nie z porami), czyni sondę odporną na mikrocząsteczki "biozabrudzeń" z przemysłu spożywczego i farmaceutycznego.
Wytrzymały przyrząd do pomiaru pH/°C w żywności z automatyczną kompensacją temperatury. Końcówka pomiarowa może być wymieniana przez użytkownika. Zastosowanie diafragmy ze szczelinkami (a nie z porami), czyni sondę odporną na mikrocząsteczki "biozabrudzeń" z przemysłu spożywczego i farmaceutycznego.
Przyrząd pomiarowy do mierzenia poziomu pH w substancjach lepkich, na przykład galaretki, kremy, mięso, sery, owoce...
Kompaktowy miernik do badania temperatury i pH w cieczach i produktach półstałych/lepkich.
Przyrząd pomiarowy, końcówka sondy do pomiaru poziomu pH w substancjach lepkich, zbiornik z żelem do przechowywania, roztwór buforowy pH4+7 250ml, futerał TopSafe uchwyt ścienny/do paska i walizka aluminiowa.
Termometr do spieniania mleka HENDI to niezawodne narzędzie, które ułatwia osiągnięcie doskonałej piany mlecznej do kawowych napojów.
Termometr gastronomiczny cyfrowy HENDI to niezbędne narzędzie dla każdego szefa kuchni, kucharza czy pasjonata gotowania, zapewniające precyzyjne pomiary temperatury i ułatwiające osiągnięcie doskonałych rezultatów kulinarnych.
Termometr wodoodporny do żywności - zakres pomiarowy -50...+300°C. Zgodny z HACCP oraz normą EN (IP67).
Zestaw termometrów do steków z sondą marki HENDI to niezbędny zestaw dla każdego kucharza, który dba o precyzję i doskonały smak swoich potraw.
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Mały termometr na podczerwień, futerał TopSafe i bateria.
Kompaktowy termometr na podczerwień (80 mm) dopasowany do każdej kieszeni.
Ceniony i bardzo popularny wśród inspektorów żywności miernik temperatury
Solidny wodoodporny minitermometr, który po użyciu np. do punktowego pomiaru temperatury w produkcji żywności można po prostu umyć pod bieżącą wodą, a nawet w zmywarce do naczyń.
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Miernik do pomiaru temperatury - zakres pomiarowy od -50 do +300°C. Zgodny z HACCP oraz normą EN (IP67). Wodoodporny termometr do żywności.
Termometr do piekarników HENDI z funkcją timera to precyzyjne narzędzie, które zapewnia łatwe monitorowanie temperatury podczas pieczenia.
2-kanałowy rejestrator temperatury i wilgotności z wewnętrznym czujnikiem NTC + pojemnościowy sensor wilgotności.
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Termometr do pieców i piekarników HENDI to niezbędne narzędzie dla każdej kuchni, restauracji czy piekarni.
Termometr gastronomiczny cyfrowy HENDI dzięki swoim funkcjom i solidnej konstrukcji stanowi niezbędne narzędzie dla profesjonalistów w branży gastronomicznej oraz pasjonatów gotowania.