5 148,78 zł brutto
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 82 cm i ciężarze do 80 kg.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Szukasz urządzenia, które pozwoli Ci błyskawicznie przygotować duże ilości pysznego gyrosa, aby zaspokoić nawet największy głód Twoich klientów? Poznaj POTIS E4 - elektryczny opiekacz do gyrosa stworzony z myślą o profesjonalistach z branży gastronomicznej!
Wykonany z najwyższej jakości materiałów:
Doskonały do grillowania dużych ilości mięsa:
Wygodny w użyciu:
Miejsce ładowania bez ośmiokątnej miski na tłuszcz (szer. x gł.): | 495 x 600 mm |
Wysokość urządzenia z silnikiem: | 1290 mm |
Podłączenie urządzenia S: | 10,5 kW / 400 V/230 V / 3/N/PE/ ~50Hz |
Powierzchnie odblaskowe (cegły ceramiczne): | 7 |
Powierzchnie odblaskowe: | 7 |
Maks. waga mięsa: | 80 kg |
Maks. wysokość mięsa: | 820 mm |
Wymagane zabezpieczenie bezpiecznikowe: | 3 x 25 A |
Podłączenie urządzenia | - |
Przyłącze urządzenia N | - |
Wymagany podajnik: | 5 x 4 mm |
Miejsce ładowania z ośmiokątną tacą na tłuszcz: | (szer. x głęb.) 550 x 710 mm |
Moc: | 10,5 kW |
POTIS E4 - idealny dla:
Zamów POTIS E4 już dziś i przekonaj się, jak łatwo i szybko możesz zwiększyć wydajność i zyski w Twoim biznesie!
Dodatkowe informacje:
Pamiętaj: POTIS E4 to urządzenie profesjonalne, które spełnia wysokie wymagania stawiane przez gastronomię. Nie jest przeznaczone do użytku domowego.
Zainwestuj w POTIS E4 i odkryj nowy poziom wydajności, smaku i zysków!
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 25 cm i ciężarze do 7 kg.
HENDI Profi Line to wydajny i solidny grill do kebabu, stworzony z myślą o profesjonalnych kucharzach i miłośnikach kulinariów. Ten urządzenie gastronomiczne posiada wiele cech i zalet, które uczynią przygotowywanie pysznych dan dań jeszcze bardziej komfortowym.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 46 cm i ciężarze do 30 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.