- Nowy
136,53 zł brutto
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy z ochronną rączką.
Ostrze proste: 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Odkryj profesjonalny nóż rzeźniczy marki Victorinox, który został zaprojektowany z myślą o doskonałej jakości i wyjątkowej wydajności. Wyposażony w gładkie ostrze wykonane z najwyższej jakości stali, które zostało stożkowo szlifowane na całej długości, ten nóż zapewnia precyzyjne cięcie i długotrwałą ostrość.
Przeznaczony dla zakładów mięsnych, rzeźni, a także do gastronomii, firm cateringowych oraz dla pasjonatów gotowania, ten profesjonalny nóż świetnie sprawdza się podczas oddzielania mięsa od kości i cięcia na kawałki. Popularny w zakładach przetwórstwa mięsnego oraz innych zakładach spożywczych, jest również często używany przez szefów kuchni w branży gastronomicznej. Niezwykle ceniony także przez kucharzy-amatorów, którzy doceniają wysoką jakość narzędzi pracy.
Najważniejsze cechy noża to różne dostępne długość rękojeści 20 cm. Ostrze wykonane ze stali nierdzewnej gwarantuje trwałość i odporność na korozję, a rękojeść z poliamidu zapewnia higieniczne, antypoślizgowe i ergonomiczne użytkowanie.
Dodatkowo, ten nóż może być myty w zmywarce, co ułatwia jego pielęgnację. Możliwość sterylizacji w temperaturze do maksymalnie 110 stopni Celsjusza pozwala utrzymać najwyższe standardy higieny, co jest niezwykle istotne w branży mięsnej i gastronomicznej.
Niech profesjonalny nóż rzeźniczy marki Victorinox stanie się Twoim niezawodnym towarzyszem podczas codziennych zadań kulinarnych. Odkryj doskonałą jakość i wygodę, jaką oferuje ten wyjątkowy nóż rzeźniczy!
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Trybownik
Ostrze proste, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy z ochronną rączką.
Ostrze proste 18 cm, 20 cm i 22 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy.
Ostrze ze spiczastym czubkiem 16 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż ze szlifem kulowym Polkars 16k.
Nóż do skórowania.
Oznaczenie: 2105 18.
Długość klingi: 18 cm.
Nóż ubojowy, ostrze polerowane na wysoki połysk, szlif kulowy. Klasyczny kształt z prostym tylnym ostrzem.
Długość ostrza: 27 cm.
Długość całkowita z rączką: 41cm.
Waga: 286 g.
Dostępne kolory: czarny.
Oznaczenie : 4025 wwl 27.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, wąskie 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Długość klingi: 24 cm.
Długość całkowita: 38 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione i wąskie, 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Prosty szeroki trybownik o długości 260 mm.
Nóż o szerokim i prostym ostrzu oraz rękojeścią z tworzywa sztucznego.
Trybownik wygięty ku górze o długości ostrza o wartości 13 cm.
Nóż obrotowy, nadaje się do skórowania bydła, trzody, owiec i jagniąt.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane.
Czubek zaokrąglony.
Długość ostrza: 28 cm.
Długość całkowita z rączką: 42 cm.
Oznaczenie: 7705 wwl 28.
Dostępne kolory: czarny.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy z ochronną rączką.
Ostrze proste 22 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, elastyczne.
Długość ostrza 15 cm.
Oznaczenie : 12250 15.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Dostępne długości ostrza 230 mm i 260 mm. Topór ten przeznaczony jest dla zakładów mięsnych takich jak masarnie. Służy do oddzielania dużych kawałków mięsa lub dzielenia na części.
Nóż do krojenia, blatownik