134,07 zł brutto
Tasak dla masarzy o różnych dostępnych długościach. Stworzony do dzielenia większych jak i mniejszych części mięsa.
Idealna do cięcia dużych produktów przytrzymywanych przez wypustki na płycie wózka.
- konstrukcja z odlewanego stopu anodowanego aluminium
- duży odstęp między ostrzem i silnikiem ułatwiający czyszczenie
- wentylowany silnik
- kute, utwardzone ostrza o dużej grubości
- zachodzące na siebie noże
- śruby i deflektor ze stali nierdzewnej
- mocna konstrukcja podtrzymująca
- wbudowana ostrzarka
- kompaktowe wymiary, doskonała wydajność cięcia
- urządzenie do zwalniania wózka
<p
Model | MIRRA 275 C VAS B.S. |
Ø ostrza | 275 mm/11 cali |
Silnik | 147W - 0,20 KM |
Grubość cięcia | 13 mm |
Przesuw wózka | 225 mm |
Kosz | 275x269 mm |
A | 400 mm |
B | 260 mm |
C | 530 mm |
D | 480 mm |
E | 420 mm |
F | 700 mm |
G | 770 mm |
L | 540 mm |
X | 270 mm |
Y | 200 mm |
H | 200 mm |
W | 200 mm |
Masa netto | 22,5 kg |
Wymiary transportowe | 600x500x500 mm |
Masa brutto | 25 kg |
Kod HS | 84385000 |
Tasak dla masarzy o różnych dostępnych długościach. Stworzony do dzielenia większych jak i mniejszych części mięsa.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Dostępne długości ostrza 230 mm i 260 mm. Topór ten przeznaczony jest dla zakładów mięsnych takich jak masarnie. Służy do oddzielania dużych kawałków mięsa lub dzielenia na części.
Poganiacz elektryczny doskonale sprawdzi się w poskramianiu zwierząt i dyscyplinie, w gospodarstwach rolnych, w transporcie żywych zwierząt oraz w gabinetach weterynaryjnych. Zadaniem poganiacza elektrycznego KAWE 21 KATHREIN jest poskromienie zwierzęcia. Impuls jest nieprzyjemny ale nie wyrządza krzywdy.
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Nóż trybownik wygięty półelastyczny Dick Ergogrip 13cm.
Hak Euro ślizgowy to doskonałe rozwiązanie do transportu półtusz wieprzowych oraz ćwierci wołowych. Jest to najbardziej uniwersalny hak, spełniający normy EU DIN 5047. Dostępny w dwóch rozmiarach, fi 48 i fi 60, ten hak ślizgowy zapewnia wszechstronność w transporcie mięsa. Wykonany z wysokiej jakości stali, gwarantuje trwałość i bezpieczeństwo w użytkowaniu.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Kalosze białe z szarą podeszwą. Wykonane z PVC.
Kalosze Bekina STEPLITE
Stopień ochrony: S4
Rozmiary: 36-49
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Produkt nie jest objęty promocją darmowa dostawa.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Wykonane z polipropylenu. Pojemność ok.177 ml.
Wymiar zew. 68 x 190 x (h)40mm
Wymiar łyżki 57 x 102 x (h)32mm
Dostępne kolory: niebieski, biały , czerwony, zielony, żółty.
Solidna szczotka do szorowania i zamiatania z twardym włosiem, idealna do prac porządkowych w różnych zakładach, cechująca się wygodnym uchwytem i gładką, higieniczną powierzchnią.
Bębny na węże wysokociśnieniowe, wykonane ze stali nierdzewnej o nawoju do 20 mb węża o grubości 1/2 cala. Bęben z możliwością regulacji kąta ramienia prowadzącego wąż.
Cena nie zawiera węża i obrotnicy
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Włoska marka Safeway. Buty robocze BHP niskie, białe mokasyny, wsuwane przeznaczone do pracy w sektorach spożywczych i zakładach mięsnych.
Rękawice ochronne dedykowane dla przemysłu spożywczego oraz przeznaczone między innymi do pracy w zakładach masarskich.
Cena za 1 szt.
Nóż do trybowania, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 13 cm. Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra - ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
PalBox p/p 4 stopy, szary 1200x1000x760mm, posiada atest.
Metkownica w komplecie z igłą ze stali nierdzewnej do zakładnia etykiet na produkty spożywcze.
Wycena na zapytanie
Blat z tworzywa: polietylen dopuszczony do kontaktu z żywnością
Worki na skrzynki do mięsa, wędlin, kiełbas i innych produktów spożywczych - z atestem.
Grubość materiału 8 mic
Kolor biały(transparentny) lub niebieski.
Ostrzałka elektryczna Dick SM-100 - Twoje narzędzie do perfekcyjnie ostrzonych noży. Dzięki zaawansowanej technologii i kompaktowej budowie, jest idealna zarówno dla profesjonalnych kucharzy, jak i rzemieślników. To urządzenie, które pozwoli utrzymać ostrość noży na najwyższym poziomie, oszczędzając czas i zachowując wysoki standard pracy.
W zestawie z pastą do smarowania pasów ściernych.
Fartuch ubojowy lekki i trwały. Zastosowanie - ubojnie, masarnie, zakłady drobiarskie, przetwórnie rybne. Dostępne w kolorze niebieskim, białym i żółtym.
Zamek błyskawiczny i zatrzaski. Regulowane, wyściełane szelki. Uchwyt na kartę identyfikacyjną
Otwór boczny wzdłuż całej nogawki. Kieszenie z klapami na rzepy. Odblaskowe wkładki3M™ Scotchlite™. Reflective Material - 8906 Silver Fabric. Wzmocniony materiał na wysokości kolan.
Instrukcja w języku polskim.
Urządzenie dozujące - pompa QFM High Flow umożliwia regulację stężenia roztworu poprzez system specjalnych dysz.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Ergo Steel III to niezwykle przydatne urządzenie w hali produkcyjnej. W trakcie codziennego użytkowania, gdy nóż traci swoją ostrość, operator może błyskawicznie przeciągnąć ostrze przez pręty Ergo Steel III. Zamontowany pod każdym z prętów zamknięty mechanizm sprężynowy zapewnia idealnie ostre ostrze i odpowiednie naprężenie pomiędzy ostrzonym nożem a prętami. Ergo Steel III równocześnie wyrównuje obydwie krawędzie ostrza, pozwalając uzyskać doskonały efekt w zaledwie kilka sekund.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Produkt nie jest objęty promocją darmowa dostawa
Cena za parę.
W opakowaniu zbiorczym znajduje się 12 par.
Termometr spożywczy testo 103 ma niewiele ponad 11 cm, dzięki czemu jest najmniejszym składanym termometrem do żywności w swojej klasie.
Worki vacuum do pakowania próżniowego żywności: mięsa, warzyw i owoców.
Ilość sztuk w opakowaniu 1000 szt.
Tablica kredowa klasyczna 60x90 cm, szerokość ramek 4 cm. Materiał - sosna syberyjska.
Zawieszki metalowe i kreda – gratis.
Osłona przedramienia z przezroczystego tworzywa. Rozmiar L, XL.
Cena za opakowanie 5 szt. Wykonane ze szwedzkiej stali typ AEB-L hartowanej lodem.
Nóż obrączkowy / pierścieniowy, plastikowy, cena za opakowanie 3 szt.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Cena za opakowanie ( 5 szt. )
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Prasa o średnicy formy 100 mm.
Idealna do krojenia wędlin twardych, miękkich i suchych.
Grubość krojonego plastra 0 – 8mm.
Krajalnica ze stali nierdzewnej o zaoblonych rogach.
VA 4000 umożliwia ergonomiczną i wydajną obsługę: krojenie i porcjowanie dużych ilości produktu.
Nóż ze szlifem kulistym o średnicy 300 mm to niezastąpione narzędzie w obróbce mięsa, zwłaszcza w produkcji kiełbasy. Jego specjalny szlif kulisty, wytrzymała konstrukcja i trwała powłoka czynią go doskonałym wyborem zarówno dla profesjonalnych kucharzy, jak i producentów wyrobów mięsnych.
Nóż o średnicy 300 mm z powłoką nieprzywierającą to nieocenione narzędzie do obróbki mięsa, szczególnie w kontekście produkcji kiełbasy. Jego specjalna teflonowa powłoka i trwała stal szlachetna czynią go idealnym wyborem zarówno dla profesjonalnych kucharzy, jak i producentów wyrobów mięsnych.
Nóż z powłoką nieprzywierającą o średnicy 195 mm to doskonałe narzędzie do obróbki mięsa, zwłaszcza w produkcji kiełbasy. Jego powłoka teflonowa ułatwia pracę i zapewnia trwałość, a trwała konstrukcja z wysokiej jakości stali szlachetnej gwarantuje długotrwałe użytkowanie. To niezastąpione narzędzie dla profesjonalnych kucharzy i producentów kiełbasy.
Krajalnica z zaokrąglonym designem o mocy 275W.
Idealna do cięcia w plasterki dużych produktów przytrzymywanych przez wypustki na płycie wózka.
Pokrętło z aluminium / Nóżki z regulacją - aluminiowe w gumowych osłonkach / Przyciski ze stali nierdzewnej w osłonie IP67.
Idealna do ciecia dużych produktów przytrzymywanych przez wypustki na płycie wózka.
Nóż o średnicy 250 mm z powłoką nieprzywierającą to nieocenione narzędzie do obróbki mięsa, szczególnie w kontekście produkcji kiełbasy. Jego specjalna powłoka teflonowa i solidna stal szlachetna czynią go idealnym wyborem zarówno dla profesjonalnych kucharzy, jak i producentów wyrobów mięsnych.
Pionowa krajalnica o średnicy ostrza 300 mm i mocy 210W.
Pokrętło z tworzywa / Gumowe nóżki / Przyciski z ochroną IP44.
Profesjonalna krajalnica do wędlin, pionowa, ostrze wykonane z kutej utwardzanej stali o średnicy 220 mm, konstrukcja wykonana z odlewanego stou anodowanego aluminium
Nóż o średnicy 250 mm z okrągłym szlifem to niezastąpione narzędzie w obróbce mięsa, szczególnie w kontekście wytwarzania kiełbasy. Dzięki swojemu specjalnemu szlifowi kulistemu, solidnej konstrukcji i trwałej powłoce, gwarantuje precyzję cięcia i długotrwałe użytkowanie. Stanowi doskonały wybór zarówno dla profesjonalnych kucharzy, jak i producentów wyrobów mięsnych.
Maszyna do krojenia wędlin i serów. Ostrze o średnicy 250mm, wykonane z kutej utwardzanej stali.