-
Wyposażenie ubojni
add remove Poganiacze elektryczne i klepaki add removeAparaty ubojowe add removeBrzeszczoty add removeHaki rzeźnicze add removeKonfiskatory na odpady add removePaśniki add removePiły rozbiorowe add removePoidła dla bydła add removeSkórowaczki add removeZabawki dla świń add removeZnakowanie mięsa i zwierząt add remove
-
Przetwórstwo mięsne
add remove Kotleciarki (zmiękczacze) add removeMeble ze stali nierdzewnej add removeMieszadła, cedzaki, widły i łopaty add removeMieszałki do mięsa add removeNabieraki, dzbanki i pędzle add removeNadziewarki do kiełbas add removeNastrzykiwarki add removeOdbłanniarki i skórowaczki add removeOpakowania do żywności i etykiety add removePętelkownice add removePrasy do hamburgerów add removeWędzenie i parzenie add removeWilki i maszynki do mielenia mięsa add remove
-
Sklepy i stoiska mięsne
add remove Cenówki i przedmioty do reklamy add removeKotleciarki (zmiękczacze) add removeKrajalnice do wędlin i sera add removeMeble ze stali nierdzewnej add removeOpakowania do żywności i etykiety add removePiły do mięsa i kości add removePozostałe wyposażenie sklepu add removeWędzenie, parzenie add remove
-
Noże profesjonalne
add remove Akcesoria do noży add removeNoże kuchenne add removeNoże masarskie add removeNoże ubojowe add removeOstrzałki do noży add remove
-
Transport i magazynowanie
add remove Dyspensery na składniki add removePalety higieniczne, skrzyniopalety add removePlastikowe pojemniki magazynowe add removePojemniki i kontenery na kołach add removePojemniki izotermiczne add removeSkrzynki plastikowe add removeSzafy, półki, regały add removeUtrzymanie ruchu add removeWózki transportowe add removeWywrotnice add remove
-
BHP i ochrona
add remove Buty robocze add removeFartuchy ochronne add removeMaski ochronne add removeNakrycia głowy add removeOdzież robocza add removeProdukty wykrywalne add removeRękawice robocze add removeTablice cieni add removeWyposażenie szatni add remove
-
Higiena i sprzątanie
add remove Artykuły higieniczne add removeChemia profesjonalna add removeDozowniki add removeKosze na śmieci add removeMopy do podłogi add removeMyjki ciśnieniowe add removeMyjki do butów i fartuchów add removeMyjki przemysłowe add removeŚciągaczki do wody add removeSkrobaki add removeStacje do dezynfekcji add removeSterylizatory add removeSuszarki do rąk add removeSzczotki do sprzątania add removeSzufelki i zmiotki add removeUmywalki przemysłowe add removeWiadra metalowe i plastikowe add removeWózki do sprzątania add remove
-
Wyposażenie gastronomii
add remove Meble gastronomiczne add removeObróbka termiczna add removeObróbka wstępna i mechaniczna add removePakowanie próżniowe add removePodgrzewacze gastronomiczne add removeRoboty kuchenne add removeUrządzenia chłodnicze add removeWyposażenie baru i kawiarni add removeWyposażenie bufetu add removeWyposażenie cukierni add removeWyposażenie kuchni add removeWyposażenie pizzerii add removeWyposażenie zmywalni add removeZastawa gastronomiczna add remove
-
Urządzenia kontrolno-pomiarowe
add remove Pehametry add removePirometry na podczerwień add removeRejestratory temperatury add removeTermohigrometry add removeTermometry spożywcze add remove
- Producenci add remove
Nóż masarski ostrze 32 cm, GIESSER 4025 32
Nóż masarski, ostrze szerokie, sztywne i proste
Długość ostrza 32cm
Długość całkowita : 46 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Oznaczenie: 4025 32
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż masarski z ostrzem prostym i mocnym 32 cm, Giesser
Ostrze wykonane z wysokiej jakości stali chromowo-molibdenowej, hartowane próżniowo do twardości 56 - 57 stopni Rockwella. Wysoce polerowana powierzchnia zapewnia maksymalną odporność na rdzę i zachowanie krawędzi. Ręczny szlif zapewniający idealną ostrość.
Standardowa rękojeść z tworzywa sztucznego wykonana z wyjątkowo przyjemnego w dotyku materiału antypoślizgowego (TPE). Dobrze wyprofilowany nosek ochronny zapewnia pewny chwyt i zmniejsza ryzyko zsunięcia się ręki dzierżącej nóż.
Plastikowy uchwyt jest dopuszczony do kontaktu z żywnością i spełnia wymagania następujących przepisów prawnych (każdy ze wszystkimi dodatkami i w wersji obowiązującej w chwili składania niniejszego oświadczenia):
- Rozporządzenie (WE) nr 1935/2004 w sprawie materiałów i wyrobów (w tym aktywnych i inteligentnych materiałów i wyrobów do kontaktu z żywnością) przeznaczonych do kontaktu z żywnością oraz uchylające dyrektywy 80/590/EWG i 89/109/EWG – w obecnie obowiązującym wersja.
- Rozporządzenie (UE) nr 10/2011 z dnia 14 stycznia 2011 r. w sprawie materiałów i przedmiotów z tworzyw sztucznych przeznaczonych do kontaktu z żywnością.
Noże można myć w zmywarce. Jednak w celu ochrony krawędzi tnącej zalecamy czyszczenie ręczne.
Najważniejsze cechy noża:
- Długość ostrza: 32 cm
- Długość całkowita: 46 cm
- Ostrze ze stali nierdzewnej chromowo-molibdenowej
- Ostrze proste, szerokie, sztywne
- Uchwyt z TPE, ergonomiczny, antypoślizgowy
- Przeznaczenie: nóż masarski rzeźniczy
- Dostępne kolory: czarny, żółty
- Kod producenta: 4025 32
Opis
- Elastyczność ostrza
- Sztywne
- Rodzaj ostrza
- Ostrze standardowe
- Długość ostrza (cm)
- 32
Specyficzne kody
- ean13
- 4010303000863
Zobacz także
82,41 zł brutto
Rączka z ostrzem do wykrawania żeberek typ A
82,41 zł brutto
Rączka z ostrzem do wykrawania żeberek typ B
31,98 zł brutto
Nóż do trybowania, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 13 cm. Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra - ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
356,70 zł brutto
Specjalistyczny nóż do usuwania rdzenia kręgowego.
43,05 zł brutto
Specjalistyczny nóż rzeźniczy. Seria noży przeznaczonych dla profesjonalistów w sektorze rzeźników.
Długość ostrza 18 cm.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
59,04 zł brutto
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, elastyczne.
Długość ostrza 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Oznaczenie : 11250 15.
68,88 zł brutto
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
62,73 zł brutto
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, szerokie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
68,88 zł brutto
Nóż trybownik 15 cm długości ostrza. Sztywny i zakrzywiony o dużej twardości.
202,95 zł brutto
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane.
Czubek zaokrąglony.
Ddługość ostrza: 36 cm.
Długość całkowita z rączką: 50 cm.
Oznaczenie: 7705 wwl 36.
Dostępne kolory: czarny.
221,40 zł brutto
Nóż rzeźniczy.
Ostrze sztywny 31 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
72,57 zł brutto
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, ryflowane.
Długość ostrza 15 cm.
Długość całkowita z rączką: 29 cm.
Waga: 105 g.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski.
Oznaczenie : 2515 wwl 15.
70,11 zł brutto
Nóż bardzo podobny do modelu CB6S-G jednakże posiada profilowaną rączkę. Ma on 285 mm długości oraz sztywne ostrze o długości 15cm.
68,88 zł brutto
Nóż wygięty ku górze o długości ostrza 13 cm oraz wyprofilowaną rękojeścią.
63,96 zł brutto
Trybownik z ostrzem skierowanym ku górze i rękojeścią zrobioną z PP-polipropylenu i TPE-elastomeru termoplastycznego.
54,12 zł brutto
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, twarde.
Długość ostrza 13 cm.
Oznaczenie : 12251 13.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony.
148,83 zł brutto
Nóż ze specjalną bezpieczną, chropowatą rękojeścią o długości ostrza 17,5 cm.
98,40 zł brutto
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 21 cm
Długość całkowita z rączką: 35 cm
Oznaczenie: 7305 w 21
Dostępne kolory: czarny, żółty
71,34 zł brutto
Trybownik z czerwoną rękojeścią z serii Uni-Grip.
79,95 zł brutto
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane.
Czubek zaokrąglony.
Długość ostrza: 22 cm.
Długość całkowita z rączką: 36 cm.
Oznaczenie: 7705 22.
Dostępne kolory: czarny.