4 500,57 zł brutto
Grill Kebab HENDI Profi Line to doskonały wybór dla profesjonalnych kucharzy i restauracji, oferujący wydajność, trwałość i jakość spełniające najwyższe standardy branżowe.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Grill Kebab HENDI Profi Line to doskonały wybór dla profesjonalnych kucharzy i restauracji, oferujący wydajność, trwałość i jakość spełniające najwyższe standardy branżowe.
Wydajność na godzinę 80 - 360 szt.
Profesjonalny opiekacz waga 35 kg.
Płytki rowkowane, płytki żeliwne z powłoką ceramiczną.
Wymiar powierzchni grzewczej 500x255 mm/ moc 4500 watt.
Profesjonalny opiekacz waga 14 kg.
Płytki ze szkła ceramicznego.
Wymiar płytki 340x290 mm/ moc 3000 watt.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Toster przelotowy MINI Bartscher to idealne rozwiązanie dla tych, którzy potrzebują kompaktowego tostera, który jednocześnie jest wszechstronny i efektywny w przygotowywaniu różnych rodzajów pieczywa. Dzięki regulacji prędkości taśmy i różnym funkcjom grzałki, można dostosować go do indywidualnych potrzeb. To kompaktowe urządzenie o wydajności i funkcjonalności większych modeli.
Profesjonalny opiekacz waga 14 kg.
Płytki ze szkła ceramicznego, dolna i górna ryflowana.
Wymiar płytki 340x290 mm
Moc 3000 W