6 705,96 zł brutto
Maszynka do mięsa. Łatwa w obsłudze i czyszczeniu. Wydajność 95 kg/h.
Duża wydajność - 85kg/h. Moc: 550W – 0,75 KM.
Wersja CE, stopień ochrony IP54.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Niezwykle wydajna, elektryczna maszynka do mielenia mięsa, zgodna z normą CE. Urządzenie do mielenia wykonane z anodowanego aluminium i ABS, posiada wentylowany silnik, dzięki czemu może być użytkowana przez długi czas. Spełni oczekiwania wielu wymagających klientów, którzy oczekują dużej wydajności w rozsądnej cenie i przy zachowaniu wysokiej jakości urządzenia.
Przekładnia jest w kąpieli olejowej, co chroni ją przed zatarciem. Wykorzystane koła zębate są odpowiednio szlifowane i dodatkowo hartowane, co jeszcze bardziej przyczynia się do żywotności maszyny. Dodatkowo, jest możliwość dokupienia specjalnej końcówki do przecierania pomidorów i wyrabiania sosu.
Maszynka do mielenia mięsa posiada także specjalną komorę do przechowywania noży i płyt, co jest bardzo wygodne i dzięki czemu nie zgubimy elementów.
Możliwość dokupienia końcówki do przecierania pomidorów.
Model | TC 12 DENVER |
Moc | 550W – 0,75 KM |
Źródło zasilania | 230-400V/50Hz |
Standardowa płyta | ø 4,5 mm |
Wydajność/godz. | 85 kg/godz. |
Wymiar A | 275 mm |
Wymiar B | 190 mm |
Wymiar C | 377 mm |
Wymiar D | 366 mm |
Wymiar E | 100 mm |
Wymiar F | 375 mm |
Wymiar G | 452 mm |
Masa netto | 15 kg |
Kod HS | 84385000 |
Maszynka do mięsa. Łatwa w obsłudze i czyszczeniu. Wydajność 95 kg/h.
Ręczna klipsownica do kiełbas
Wymiary: 15 x 35 x 50 cm
Waga: 11,9 kg
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Dyspenser na składniki 65 L
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4-8 tygodni.
Nastrzykiwarka w obudowie ze stali nierdzewnej, pompa wykonana z mosiądzu i brązu, niebieski pistolet z tworzywa sztucznego.
Dyspenser na składniki
Pojemność: 40 L
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4-8 tygodni.
Sznurek wędliniarski marki HENDI, o długości 140 metrów i wykonany z surowej bawełny, jest niezastąpionym narzędziem w kuchniach oraz zakładach mięsnych.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Wilko - mieszałka
Wydajność: 1000-1200 kg/godz
Taca z systemem ochrony dłoni, pojemność:
model stołowy - 23L
model podłogowy - 52 L
Nadziewarka do kiełbas HENDI Profi Line o pojemności 3 litrów to solidne narzędzie, które umożliwia wytwarzanie własnych kiełbas w prosty i efektywny sposób. Ta kompaktowa jednostka, wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej 18/8, łączy trwałość z najwyższymi standardami higieny, spełniając wszelkie potrzeby w branży spożywczej.
ETYKIETY KOLOROWE
– materiał: tworzywo sztuczne
– idealne do przejrzystego oznakowania
pojemników o różnym przeznaczeniu
– opakowanie: 1 sztuka
Lejek z tworzywa: Ø 10, 18, 25 w zestawie.
Opcjonalnie: lejki ze stali nierdzewnej Ø16, 20, 26, 38 mm.
Nadziewarka ręczna do wyrabiania wędlin i kiełbas
Prasa z serii SA o średnicy formy 130 mm.
Wersja antybakteryjna.
Pojemność 650 ml.
Wymiar zew.: 111x245x(h)67mm,
Wymiar łyżki: 95x133x(h)51mm