166,05 zł brutto
Ostrze o długości 18 cm, bardzo elastyczne. Rękojeść antypoślizgowa Fibrox.
Nóż Szefa Kuchni do wykrawania
Ostrze proste, sztywne nóż: 21, 26, 31 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż szefa kuchni z szerokim ostrzem przeznaczonym do wykrawania. Ostrze jest sztywne, wykonane ze stali nierdzewnej o najwyższej jakości i dostępne w trzech długościach: 21, 26 i 31 cm. Ponad to, ostrze noża posiada ściętą piętę oraz ostry czubek.
Wszystkie noże Victorinox marki SWIBO dostępne są z rączką wykonaną z poliamidu w kolorze jasno żółtym. Ma to na celu ochronę zdrowia oraz bezpieczeństwo operatora noża. Kolor jasno żółty, sprawia, że nóż jest lepiej widoczny i można go łatwiej dostrzec. Poza tym, poliamid jest niezwykle wytrzymały i odporny na ścieranie. Posiada właściwości antypoślizgowe, a dzięki doskonałej sztywności i wysokiej udarności, dłoń prowadząca ostrze nie męczy się tak szybko.
Nóż może być myty w zmywarce oraz sterylizowany maksymalnie w temperaturze do 110 stopni Celsjusza.
Opis
Specyficzne kody
Ostrze o długości 18 cm, bardzo elastyczne. Rękojeść antypoślizgowa Fibrox.
Nóż do filetowania o wąskim ostrzu które charakteryzuje się półelastyczną stalą oraz długością klingi 18 cm.
Nóż do filetowania marki Morakniv o długości ostrza 15 cm.
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Nóż do patroszenia ryb o długości klingi 7cm oraz charakteryzującą sztywnością.
Wyprzedaż 3 ostatnie sztuki.
Zapytaj o dostępność
Zagięty ku górze nóż do filetowania, giętki i o rozmiarze ostrza 154 mm.
Sztywny nóż o długości 26 cm idealny do pracy w gastronomii jak i we własnej kuchni.
Nóż do filetowania, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 16 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Oznaczenie: 7365 16.
Dostępne kolory: czarny, żółty
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze wygięte, elastyczne, 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Szeroki nóż do filetowania ryb o długości 21 cm ostrza ze stali nierdzewnej. Rączka tego noża wykonana jest z PP i TPE.
Idealne narzędzie do filetowania i obrabiania ryb o ostrzu 18 cm.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 18 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Oznaczenie: 7365 18.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski
Nóż o ostrym jednakże grubszym czubku o długości ostrza 160 mm.
Nóż do filetowania ryb o długości całkowitej 315 mm oraz długości ostrza 174 mm.