183,27 zł brutto
Środek do natłuszczania blach, patelni, gofrownic.
Wygodny, ergonomiczny oraz ostry nóż do pizzy.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż do pizzy marki Bartscher to niezawodne narzędzie, które ułatwia krojenie i podawanie ulubionej włoskiej potrawy. Dzięki wysokiej jakości wykonania i praktycznemu designowi, ten nóż sprawia, że każde krojenie staje się łatwe i precyzyjne.
Średnica noża | 100 mm |
Materiał | Stal niklowo-chromowa Tworzywo sztuczne Stal szlachetna |
Ważna wskazówka | - |
Szerokość | 100 mm |
Głębokość | 22 mm |
Wysokość | 230 mm |
Waga | 0.2 kg |
Nóż Bartscher to nie tylko praktyczne narzędzie kuchenne, ale także elegancki dodatek do serwowania pysznych pizz.
Środek do natłuszczania blach, patelni, gofrownic.
Wygodna i lekka łopata do wprowadzania i wyjmowania pizzy z pieca.
Nóż rzeźnicki.
Ostrze zakrzywione z czubkiem 18 cm, 20 cm, 25 cm, 31 cm, 36 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Sztywne ostrze, długość 20 cm
Nóż do porcjowania z ergonomiczną rękojeścią - perfekcyjne narzędzie dla miłośników mięsa
Nóż szefa kuchni marki Victorinox z ostrzem o długości 25cm.
Nóż typu piłka (gęste ząbkowanie) o długości 31cm marki Thermohauser.
Uniwersalny nóż szefa kuchni marki Victorinox. Długość ostrza to: 15cm.
Nóż do plastrowania.
Ostrze szerokie na 3 cm falowane z czubkiem, 25 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż dla szefa kuchni i dla pasjonatów gotowania. Ostrze tego noża osiąga 20cm długości. Rączka jest ergonomiczna i wykonana z Micarty.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania
Ostrze proste, z kołowym szlifem 25 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Długość ostrza: 18 cm
Ostrze wykonane ze szlachetnej stali, rękojeść z drewna klonowego.
Długość ostrza: 25 cm.
Nóż szefa kuchni do porcjowania i krojenia mięsa, wędlin, warzyw i owoców. Długie i szerokie ostrze.
Długość ostrza: 20 cm.
Nóż z szerokim ostrzem, który poradzi sobie z pokrojeniem mięsa i wędlin, warzyw i owoców.
Nóż do filetowania o długości 23o mm ostrza oraz rękojeścią ergonomiczną typu A.
Ostrze: 31cm
Nóż obosieczny Thermohauer w kolorze niebieskim.
Nóż do plastrowania o długości całkowitej ok. 46cm zaś długość ostrza to 31 cm.
Nóż do chleba o ząbkowanym ostrzu i 21 cm jego długości.