84,87 zł brutto
Szeroki nóż do filetowania ryb o długości 21 cm ostrza ze stali nierdzewnej. Rączka tego noża wykonana jest z PP i TPE.
Nóż do filetowania o długości 23o mm ostrza oraz rękojeścią ergonomiczną typu A.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Osiągnij perfekcyjne filety rybne za każdym razem!
Szukasz idealnego narzędzia do precyzyjnego filetowania ryb? Ten nóż o długości ostrza 23 cm to doskonały wybór dla każdego, kto pragnie perfekcyjnych rezultatów w kuchni. Wykonany z najwyższej jakości materiałów i ergonomicznie zaprojektowany, zapewnia komfort użytkowania, wydajność i bezpieczeństwo.
Ostrze ze stali nierdzewnej o wyjątkowej ostrości:
Ergonomiczna rękojeść z polipropylenu:
Idealny do filetowania i delikatnych zadań kuchennych:
Zainwestuj w ten nóż do filetowania ryb już dziś i przekonaj się, jak łatwe i przyjemne może stać się filetowanie!
Długość ostrza: | 230 mm |
Materiał ostrza: | Stal nierdzewna |
Twardość: | 55-59 HRC |
Rękojeść: | PP-Polipropylen |
Waga: | 121 g |
Kolor: | Czarny |
Typ rękojeści: | A |
Zainwestuj w ten nóż do filetowania ryb już dziś i przekonaj się, jak łatwe i przyjemne może stać się filetowanie!
Szeroki nóż do filetowania ryb o długości 21 cm ostrza ze stali nierdzewnej. Rączka tego noża wykonana jest z PP i TPE.
Nóż do filetowania ryb 15 cm niebieski
Nóż do filetowania o cienkim ostrzu o długości 15 cm.
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 15 cm niebieski
Nóż o ostrym jednakże grubszym czubku o długości ostrza 160 mm.
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze wygięte, elastyczne, 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2285 21
Długość klingi: 21cm
Nóż o długości ostrza 210 mm i o wadze wynoszącej 97 g.
Nóż do filetowania ryb ze stali nierdzewnej, elastyczny o długości 15cm.
Nóż ze specjalną budową do patroszenia ryb o długości ostrza 7 cm.
Nóż masarski do filetowania ryb
Oznaczenie: 2275 18.
Długość: 18cm
Dostępne kolory: czarny, niebieski.
Nóż do filetowania o długości 17.5 cm z giętkim i wytrzymałym ostrzem.
Ostrze o długości 18 cm, bardzo elastyczne. Rękojeść antypoślizgowa Fibrox.
Nóż do filetowania ryb o długości ostrza 18 cm co więcej ostrze jest elastyczne.
Nóż do filetowania o szerszym czubku. Długość ostrza to 178 mm i jest ono wykonane ze stali nierdzewnej.