115,62 zł brutto
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze wygięte, elastyczne, 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż o długości ostrza 210 mm i o wadze wynoszącej 97 g.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Szukasz idealnego narzędzia do bezproblemowego filetowania ryb w zakładzie spożywczym? Poznaj nóż do filetowania ryb o długości ostrza 21 cm, stworzony z myślą o precyzji, komforcie i efektywności.
Ostrze ze stali nierdzewnej – gwarancja ostrości i trwałości:
Rękojeść z polipropylenu – pewny chwyt i komfort:
Niewielka waga – precyzja i kontrola:
Z tym nożem filetowanie ryb staje się dziecinnie proste!
Zamów nóż do filetowania ryb o długości ostrza 21 cm już dziś i odkryj nowy poziom komfortu i wydajności w swoim zakładzie spożywczym!
Długość ostrza: | 210 mm |
Materiał ostrza: | Stal nierdzewna |
Twardość: | 55-59 HRC |
Rękojeść: | PP-Polipropylen |
Waga: | 97 g |
Kolor: | Czarny |
Typ rękojeści: | A |
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze wygięte, elastyczne, 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż dla wędkarzy do filetowania ryby o długości ostrza 10cm i całkowitej długości 214 mm. Jest on ząbkowany i elastyczny.
Nóż pozwalający szybko i dokładnie obrabiać ryby.
Nóż o rękojeści z polipropylenu i klingi zrobionej ze stali nierdzewnej.
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne z ząbkami, 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do patroszenia ryb o długości klingi 7cm oraz charakteryzującą sztywnością.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do filetowania ryb o długości całkowitej 315 mm oraz długości ostrza 174 mm.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 18 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Oznaczenie: 7365 18.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski
Nóż do filetowania ryb ze stali nierdzewnej, elastyczny o długości 15cm.
Nóż do patroszenia ryb o długości całkowitej 281 mm, a długoś ostrza to 15 cm.
Nóż do filetowania o cienkim ostrzu o długości 15 cm.
Nóż do filetowania marki Morakniv o długości ostrza 15 cm.
Nóż do wędlin i ryb, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 22 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Długość całkowita z rączką: 36 cm.
Oznaczenie: 7365 22.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż o ostrym jednakże grubszym czubku o długości ostrza 160 mm.
Nóż zagięty i sztywny przygotowany by spełniać swoje zadanie przy filetowaniu ryb.