72,57 zł brutto
Nóż przygotowany do patroszenia ryb o długości 17,5 cm.
Nóż pozwalający szybko i dokładnie obrabiać ryby.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nieskazitelne filety rybne za każdym razem!
Szukasz idealnego narzędzia do precyzyjnego filetowania ryb? Nie szukaj dalej! Ten nóż o długości ostrza 21 cm został stworzony z myślą o pasjonatach i profesjonalistach kulinarnych, którzy pragną osiągnąć perfekcję w obróbce ryb.
Ostrze ze stali nierdzewnej o najwyższej jakości:
Ergonomiczna rękojeść z polipropylenu:
Zaprojektowany dla niezawodności:
Długość ostrza: | 210 mm |
Materiał ostrza: | Stal nierdzewna |
Twardość: | 55-59 HRC |
Rękojeść: | PP-Polipropylen |
Waga: | 99 g |
Kolor: | Czarny |
Typ rękojeści: | A |
Ten nóż do filetowania ryb to niezbędne narzędzie w kuchni każdego miłośnika owoców morza. Inwestycja w ten produkt to gwarancja perfekcyjnych filetów rybnych za każdym razem!
Nóż przygotowany do patroszenia ryb o długości 17,5 cm.
Ostrze o długości 18 cm, bardzo elastyczne. Rękojeść antypoślizgowa Fibrox.
Nóż do filetowania z ostrym czubkiem o długości 16cm. Zakrzywiony i elastyczny.
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2285 21
Długość klingi: 21cm
Zagięty ku górze nóż do filetowania, giętki i o rozmiarze ostrza 154 mm.
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do filetowania o długości klingi 16 cm. Ostrze lekko zagięte a rękojeść jest z serii Pro-Grip.
Nóż do wędlin i ryb, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 22 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Długość całkowita z rączką: 36 cm.
Oznaczenie: 7365 22.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż do filetowania o cienkim ostrzu o długości 15 cm.
Wygięty nóż o długości ostrza 15 cm oraz z wysoką elastycznością klingi.
Nóż ze specjalną budową do patroszenia ryb o długości ostrza 7 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Szeroki nóż do filetowania ryb o długości 21 cm ostrza ze stali nierdzewnej. Rączka tego noża wykonana jest z PP i TPE.
Nóż do filetowania o długości 23o mm ostrza oraz rękojeścią ergonomiczną typu A.
Nóż masarski do filetowania ryb
Oznaczenie: 2275 18.
Długość: 18cm
Dostępne kolory: czarny, niebieski.
Nóż do sprawnego filetowania ryb o długości 20 cm ostrza.