78,72 zł brutto
Nóż do patroszenia ryb o długości klingi 7cm oraz charakteryzującą sztywnością.
Nóż masarski do filetowania ryb
Oznaczenie: 2275 18.
Długość: 18cm
Dostępne kolory: czarny, niebieski.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż z ostrzem o długości 18 cm, niemieckiej marki Giesser. Wykonany ze stali chromowo-molibdenowej, hartowanej próżniowo do twardości 56-57 stopni w skali Rockwella. Wysoce wypolerowane ostrze jest zatopione w uchwycie wykonanym z TPE. Nóż jest bardzo higieniczny a dzięki dobrze wyprofilowanej i ergonomicznej rączce bardzo dobrze leży w dłoni. Ponad to, uchwyt posiada na swej powierzchni chropowatą strukturę i dzięki temu jest antypoślizgowy.
Plastikowy uchwyt jest dopuszczony do kontaktu z żywnością i spełnia wymagania następujących przepisów prawnych (każdy ze wszystkimi dodatkami i w wersji obowiązującej w chwili składania niniejszego oświadczenia):
Noże można myć w zmywarce. Jednak w celu ochrony krawędzi tnącej zalecamy czyszczenie ręczne.
Opis
Specyficzne kody
Nóż do patroszenia ryb o długości klingi 7cm oraz charakteryzującą sztywnością.
Nóż do sprawnego filetowania ryb o długości 20 cm ostrza.
Zagięty ku górze nóż do filetowania, giętki i o rozmiarze ostrza 154 mm.
Nóż do wędlin i ryb, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 22 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Długość całkowita z rączką: 36 cm.
Oznaczenie: 7365 22.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 18 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Oznaczenie: 7365 18.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski
Nóż do filetowania o długości klingi 16 cm. Ostrze lekko zagięte a rękojeść jest z serii Pro-Grip.
Długi nóż (21 cm) do filetowania, jest także wąski i posiada rękojeść z poliamidu.
Nóż do filetowania o długości 23o mm ostrza oraz rękojeścią ergonomiczną typu A.
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2275 21.
Długość klingi: 21cm.
Nóż do filetowania o cienkim ostrzu o długości 15 cm.
Ostrze o długości 18 cm, bardzo elastyczne. Rękojeść antypoślizgowa Fibrox.
Nóż dla wędkarzy do filetowania ryby o długości ostrza 10cm i całkowitej długości 214 mm. Jest on ząbkowany i elastyczny.
Nóż do filetowania ryb 15 cm niebieski
Hak do rozcinania brzucha o długości 8cm i sztywnej budowie.
Nóż do filetowania marki Morakniv o długości ostrza 15 cm.